• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Kerstcadeau Tips

De beste tips en meest originele Kerstcadeaus vind je hier. Als je nog geen idee hebt wat je kado wil geven aan je vrienden en familie dan kun je hier beneden even een kijkje nemen. Dus neem een kijkje voor de leukste Kerstcadeau Tips.

54 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Tips voor kerstgeschenken?

Ben jij het ook zat om elke keer sokken te geven als cadeau voor kerstmis? Er zijn leuke kerstgadgets tips waar je misschien nooit aan zou denken. Voor een origineel kerst tip moet je vooral de website van Megagadgets doorzoeken voor de juiste inspiratie. Kerst Mokken zijn bijvoorbeeld speciaal gemaakt voor de kerst en is geweldig om te geven aan een dierbare.

Hoe gaven wij vroeger kerstgeschenken?

Tegenwoordig is het geven van een geschenk belangrijk geworden bij het vieren van het moderne kerstmis. Maar hoe is dit tot stand gekomen? Een mogelijk invloed voor het geven van een cadeau stamt uit een religieuze traditie. Volgens de christelijke geschriften werd Jezus vlak na zijn geboorte op aarde bezocht door de drie koningen uit het oosten, die een ster volgden naar Bethlehem. Deze wijzen gaven het kind verschillenden cadeautjes zoals; goud, wierook en mirre. Het geven van deze cadeaus zou zich dus later ontwikkeld hebben in het geven van geschenken met kerstmis.

De ontwikkeling van de kerstman sloeg in Nederland in eerste instantie niet aan, pas in de 20e eeuw gebeurde dit. Met dank aan het “Marshallplan“, onder invloed van de Amerikaanse cultuur, is het kerstfeest geleidelijk gebruikelijker geworden in Nederland. De Sinterklaas gewoontes van het schenken en het uitdelen van cadeaus voor kinderen, werd overgenomen door de kerstman, die een traditie ervan maakte om zijn kerstcadeaus onder een boom te leggen.

  Bezig met laden...