+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Over MegaGadgets

Megagadgets is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en verkoop van gadgets en andere nieuwe producten. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, gekste en mafste gadgets en cadeaus.
Om deze producten te vinden reizen wij de hele wereld af. Voor degene die het nog niet wisten, gadgets zijn leuke hebbedingen uit elke prijsklasse. Erg leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om kado te doen aan vrienden of familie!

Emoji kussens, leuk voor je bed of bank. Whatsapp kussens!

 

Geschiedenis

MegaGadgets begon in 2004 met een winkel in Leiden en is in de loop der jaren uitgebreid tot een succesvolle winkel, een grote webshop, franchise ondernemingen en shop-in-shop concepten. Hiermee is Megagadgets de marktleider in de gadgetwereld.

 

Huidige stand van zaken

MegaGadgets is momenteel de grootste en bekendste gadgetshop in Nederland. Met een team van 10 man zijn we actief in heel Europa. MegaGadgets dankt de snelle groei en haar goede naam onder andere aan het streven naar een perfecte klantenservice, de business to business mogelijkheden, de garantie van een snelle levering en het openstaan voor samenwerking.

 

Groothandel

MegaGadgets heeft in de loop der jaren een enorm assortiment opgebouwd van meer dan 1.000 producten. MegaGadgets levert B2B aan groothandel klanten, detailhandel, websites en shops. Hierbij gaat het om kado en gadget shops, relatiegeschenken en speelgoed winkels. Bent u ook geïnteresseerd in B2B aankopen mail dan naar sales@megagadgets.nl.

 

Promo

Megagadgets doet ook aan promotionele gadgets. Wilt u leuke relatiegeschenken met bedrukkingen aan uw klanten of medewerkers geven? Neem dan contact op met onze sales afdeling: sales@megagagets.nl.

 

Contact

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kan u via de helpdesk in uw account van MegaGadgets een ticket sturen.

 

Bedrijfsgegevens

MegaGadgets (Designed by Man B.V.)
Zijdepark 3
2935 LB Ouderkerk aan den IJssel
KvK: 83659986
BTW-nummer: NL862950028B01