+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Over MegaGadgets

MegaGadgets, waar de magie van het geven nooit stopt!

Welkom bij MegaGadgets, jouw ultieme bestemming voor de meest innovatieve, leuke en verrassende gadgets en cadeaus! Bij MegaGadgets geloven we dat het leven draait om plezier, nieuwsgierigheid en het ontdekken van unieke ervaringen. Daarom streven we ernaar om je een brede selectie van geweldige producten aan te bieden die je zullen verbazen en inspireren.

De geschiedenis van MegaGadgets

In 2004 begon MegaGadgets als een coole webshop vol te gekke spullen. Het bedrijf was als een schatkist vol verrassende gadgets & cadeautjes die je nergens anders kon vinden. De jaren gingen voorbij, en MegaGadgets groeide uit tot een ware sensatie op het internet.

6 december 2022 is een dag die we niet snel zullen vergeten. Wij van de Brada Groep hebben MegaGadgets mogen overnemen. Sinds die dag beheren wij de webshops www.megagadgets.nl en www.megagadgets.be. Als nieuwe eigenaren zijn we klaar om de boel te rocken!

Met deze reden heeft het MegaGadgets magazijn ook een gloednieuwe plek gekregen. Tegenwoordig zijn wij te vinden in Ouderkerk aan den IJssel, op het Zijdepark. Daar verzamelen we nu al die geweldige spullen die je online kunt bestellen. Kortom, een nieuwe start vol spannende mogelijkheden voor MegaGadgets en alle gadgetliefhebbers daarbuiten!

De missie en visie van MegaGadgets

Bij MegaGadgets willen we jou gewoon lekker verrassen en blij maken! We zijn helemaal gek van toffe en innovatieve spullen, en we willen die liefde met jou delen. Dus, of je nu jong of oud bent, we willen dat je bij ons de coolste gadgets, cadeautjes en lifestyle-dingen vindt die je nergens anders tegenkomt. Onze missie is simpel: glimlachen op gezichten toveren en mensen verwonderen met wat we hebben.

Ook dromen we ervan om dé go-to plek te zijn voor te gekke gadgets en lifestyle-spullen in België en Nederland. We willen jou constant blijven verrassen met nieuwe, te gekke producten die je nergens anders vindt. We zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment, zodat we kunnen inspelen op wat jij nodig hebt. Samen maken we het leven nog een stukje leuker!

Gadgets laten bedrukken?

Megagadgets doet ook aan het bedrukken van gadgets. Wil je leuke relatiegeschenken met bedrukkingen aan uw klanten of medewerkers geven? Neem dan vroegtijdig contact op met marketing@megagadgets.nl en we gaan samen kijken of wij hier iets in kunnen betekenen!

Contact

Bij MegaGadgets staan we klaar om je te assisteren van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op klantenservice@megagadgets.nl. We zijn er om je te helpen!

Bedrijfsgegevens

MegaGadgets (Designed by Man B.V.)
Zijdepark 3
2935 LB Ouderkerk aan den IJssel
KvK: 83659986
BTW-nummer: NL862950028B01