+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Pen Fishing Rod

Special Price € 17,95 Regular Price € 19,95
Pen Fishing Rod
Pen Fishing Rod
Special Price € 17,95 Regular Price € 19,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden
Bewaar deze Pen Fishing Rod in je jaszak en schuif hem uit tot 1 meter. Vang tot 2,5 kg vis met dit ijzersterke 25 meter lange visdraad. - Ingeklapt 20 cm - Uitgeschoven 1 meter - Inclusief blinker, 3 vishaakjes & dobber en demonteerbare spoel
Omschrijving

De draagbare hengel is erg leuk voor iedereen die van vissen houdt. Mensen die van vissen houden zijn bekend met het gevoel om spontaan een hengel uit te willen gooien, maar er geen bij zich hebben. Je rijdt, loopt of fietst langs een prachtig meer en denkt dan bij jezelf: ‘Wauw, hier zou ik op mijn gemak wel even een poging willen wagen om een mooi visje te vangen'. Maar helaas, je hebt geen hengel bij je. Met de Pen Fishing Rod hoeft dit niet meer te gebeuren. Deze handige mini-werphengel past zonder moeite in het dashboardkastje van je auto of in je jaszak. Zo kun je op elk ongepland moment toch even de mini-werphengel uitgooien op de plek die jij daar zo mooi en geschikt voor vindt.

  Pen Fishing rod

De reishengel zit verpakt in een aluminium koker die de vorm heeft van een pen. Deze pen is maar 20 cm lang. Je kunt de pen door middel van zeven delen, die gemaakt zijn van metaal, uitschuiven tot een lengte van 1 meter. Op die manier tover je de kleine pen om in een handige krachtige hengel. De spoel kun je demonteren. Er zit 25 meter vislijn bij die tot 2,5 kg kan dragen. Er hoeven geen momenten meer te zijn waarin je teleurgesteld bent doordat je op die mooie plek niet even een hengeltje uit kunt gooien. Niet als je in het bezit bent van deze geweldige reishengel.

Pen Fishing Rod Kenmerken Pen Fishing Rod:

  • Ingeklapt 20 cm
  • Uitgeschoven 1 meter
  • Demonteerbare spoel
  • Draagt tot 2,5 kg
  • 25 meter visdraad
  • Aluminium koker en metalen delen
  • Inclusief blinker, 3 vishaakjes & dobber
Specificaties
SKU
02495
EAN
8716433897170
Lengte
110 mm
Breedte
45 mm
Hoogte
240 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp