+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Ophalen

Afhalen bij MegaGadgets: Bespaar op Verzendkosten en ontmoet Rauw21!

Bij MegaGadgets begrijpen we dat soms wachten op een bezorging niet altijd de beste optie is. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om je bestelling persoonlijk af te halen op onze locatie, waar je ook Rauw21 kunt ontdekken!

Rauw21 bevindt zich op dezelfde locatie als ons MegaGadgets magazijn. Het is de perfecte gelegenheid om je favoriete gadgets en cadeaus in persoon op te halen. Het beste van alles is dat we geen verzendkosten in rekening brengen voor afhalingen op onze locatie in Ouderkerk aan den IJssel. Wij zijn te vinden op het Zijdepark 3, 2935 LB Ouderkerk aan den IJssel.

Waarom kiezen voor afhalen bij MegaGadgets:

  1. Bespaar op verzendkosten: Je hoeft geen extra kosten te betalen voor de verzending van je bestelling.

  2. Persoonlijk advies: Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen en advies te geven over de nieuwste en coolste gadgets.

  3. Ontdek Rauw21: Terwijl je hier bent, nodigen we je uit om Rauw21 te verkennen, een van de andere bedrijven die door dezelfde eigenaren wordt beheerd. Het is een unieke kans om nog meer te ontdekken!

Hoe werkt het:

  1. Plaats je bestelling online via onze website.

  2. Kies bij het afrekenen voor de optie "Afhalen in de winkel - Rauw 21"

  3. Onze klantenservice neemt persoonlijk na het order picken even contact met je op en maakt een afspraak voor het afhalen.
  4. Haal je bestelling op bij Rauw21!

Kom langs, haal je bestelling op en ervaar de MegaGadgets-ervaring in levenden lijve. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de leukste gadgets en geschenken!