+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Newton Cradle XL

Special Price € 14,95 Regular Price € 17,95
Newton Cradle XL
Newton Cradle XL
Special Price € 14,95 Regular Price € 17,95
Bewaar voor later
Laat de zwaartekracht zijn werk doen en zie hoe de Giant Newton's Cradle de wetten van Newton tot leven brengt - met een tikje!
Voorraadstatus laden

Giant Uitvoering met Houten Voet - Natuurkundig Spektakel - Metalen Balletjes - Educatief Bureau Gadget

Deze Deluxe versie van de Newton's Cradle heeft een houten voet en een frame van metaal. Laat de wet van de zwaartekracht op je inspelen voor opperste concentratie tijdens werk.

Omschrijving

Ontdek de zwaartekracht met giant newton's cradle

De Giant Newton’s Cradle is niet alleen een fascinerend speeltje, maar ook een prachtige demonstratie van Newton's gravitatiewet. Deze wet beschrijft hoe verschillende lichamen elkaar aantrekken en de Giant Newton's Cradle laat dit op een eenvoudige manier zien. Als je gefascineerd bent door natuurkunde, dan is dit het perfecte item voor jou! Zet het op je bureau en kijk hoe de metalen balletjes de wetten van de zwaartekracht in actie laten zien. Het is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk om naar te kijken.

Fascinerende werking van de giant newton's cradle

De Giant Newton’s Cradle bestaat uit een stevig plateau met twee rekjes waar vijf metalen balletjes aan hangen. Wanneer je één balletje tegen de anderen tikt, zal er aan de andere kant precies één balletje bewegen. Dit blijft doorgaan en toont de constante energieoverdracht. Als je meer balletjes laat kaatsen, gebeurt er iets interessants: het binnenste balletje sluit zich aan bij de beweging en zorgt ervoor dat er altijd evenveel balletjes heen en weer kaatsen. Het is een hypnotiserend gezicht en een geweldige manier om de principes van beweging en energie te begrijpen.

De magie van zwaartekracht en beweging

Met de Giant Newton's Cradle haal je niet alleen een stukje wetenschap in huis, maar ook een bron van vermaak. Iedereen die langsloopt kan het niet laten om even met de balletjes te spelen. Het is een geweldige ijsbreker en een perfecte toevoeging aan elk bureau. Of je nu een natuurkundeliefhebber bent of gewoon iets zoekt om je handen bezig te houden tijdens het denken, de Giant Newton's Cradle is een uitstekende keuze.

Kenmerken giant newton's cradle:

  • Uitvoering wieg van Newton

  • Zelfde aantal balletjes kaatsen terug

  • Afmetingen: 18 x 18 x 12 cm

  • Materiaal: luxe houten voet en een metalen frame

Specificaties
SKU
01626
EAN
8718182070187
Lengte
45 mm
Breedte
165 mm
Hoogte
195 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp