+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Gift Boxes

Gift Boxes

Altijd moeite met het vinden van hethet juiste cadeau? Dan komen wij nu met de perfecte oplossing! Deze thema pakketten bevatten voor ieder wat wils. Toch op zoek naar wat specifieks? Kijk dan bij al onze Cadeaus. Deze pakketten zijn ook leuk als kerstcadeau.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Gift Boxes

Gift boxes

Wil jij je familie of vrienden verrassen. Maar heb je geen tijd om voor iedereen een cadeau te kopen. Het is best een zoektocht om voor ieder persoon wat te kopen. Een giftbox is dan misschien geen slecht idee om te overwegen. Veel shops bieden deze cadeauboxes aan. Wij van MegaGadgets hebben natuurlijk onze eigen unieke kadobox. Leuk om cadeau te geven aan je familie, vrienden of collega’s.

We hebben de leukste gadgets verzameld in onze Mega Mystery Box. Dit is te verkrijgen in twee maten, small en large. Onze mysterybox is samengesteld uit de tofste gadgets. Wil je weten wat er in deze mystery box zit? Dat kunnen we helaas nog niet verklappen. Dat zorgt juist voor een verrassingseffect. Er liggen diverse producten in de mysterybox. Je bent ook voordeliger uit. De cadeauboxen hebben namelijk meer dan dubbele waarde dan wat je ervoor betaald.

Voor Vaderdag hebben we ook een mysterybox. Verras je vader met deze box en pak samen op Vaderdag de leukste gadgets en hebbedingetjes.

Cadeaubox

Voor feestdagen als sinterklaas is een kadobox een perfect cadeau om aan de kleintjes te geven. Met deze box kan je wel gemakkelijk zien wat je krijgt. Je betaalt er ook nog eens minder voor dan als je de producten los zal halen.

We hebben daarnaast ook nog leuke I Love Fiesta cadeauboxen. Deze boxen zijn uiteenlopend zoals de I love BBQ, Coffee, Salad, Fiesta, en Chocalate cadeauboxen.

Soms is het geven van een giftbox niet alleen de makkelijkste weg om iets cadeau te geven maar je komt in veel gevallen ook goedkoper uit dan als je de producten los zou halen.