+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Air Powered Soccer - Elektrisch Zwevende Voetbal - 18cm - Soccer Hoverdisc Voetbal

€ 14,95
Air Powered Soccer - Elektrisch Zwevende Voetbal - 18cm - Soccer Hoverdisc Voetbal
Air Powered Soccer - Elektrisch Zwevende Voetbal - 18cm - Soccer Hoverdisc Voetbal
€ 14,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met de Air Powered Soccer maak je van elke ruimte een voetbalveld! Het zweeft door je woonkamer zodra je het een schop geeft. Deze voetbalschijf is zo ontworpen dat hij geen schade brengt aan het meubilair of de muren. - Geschikt voor binnen en buiten - Werkt op 4-AA batterijen (excl.) - Stimuleert actief en veilig spelen

Omschrijving

De Air Powered Soccer maakt van elke ruimte een voetbalveld

Normaal gesproken mag je van je ouders nooit binnen voetballen maar met de Air Soccer Disc mag dit ongetwijfeld! Met een voetbal heb je als snel last van gestamp en dat de bal heen er weer in de lucht vliegt. Daarentegen glijdt de Air Powered Soccer juist over de vloer waardoor het mogelijk maakt om binnen te voetballen. Ook is de buitenkant extra zacht waardoor alle voorwerpen veilig zijn. Binnenspelen wordt met deze voetbal schijf nooit meer saai, het levert urenlang plezier! Deze te gekke voetbal schijf verandert bijna elk glad oppervlak in een sportveld, zowel binnen als buiten!

De Air Powered Soccer Disc stimuleert actief spelen, en belooft een spektakel te maken elke keer dat je ermee speelt! Leuk om als cadeau weg te geven aan kinderen zodat zij zich nooit meer hoeven te vervelen als het buiten regent!

Kenmerken Air Powered Soccer:

Gewicht: 177 gr (Product)  270 gr (Incl. verpakking)
Afmetingen: 18 x 18 x 5 cm
Werkt op 4 AA batterijen (exclusief)
Geschikt voor binnen en buiten
Brengt geen schade aan meubilair of muren

 

Specificaties
SKU
00106
EAN
8719481354930
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm