Kado voor Jongens

Op zoek naar een kado voor jongens? Wij hebben ontzettend veel gave gadgets voor een stoere jongen. Haal snel het origineelste cadeau voor jongens in huis. ✅ Bestel je cadeaus tijdig. ✅ Voor zondag 23 december* tot 12:00 uur besteld, ✅ uiterlijk maandag 24 december in huis!

Producten 1-36 van 141

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Opblaasbare Voetbal XL 107cm

  Special Price € 19,95 € 39,95
  Quickview
 2. H2GO - Opvouwbare Waterfles

  € 12,95 € 12,95
  Quickview
 3. Laptop Stand Lapzer Mini - Bamboe

  Special Price € 19,95 € 24,95
  Quickview
 4. Vortex Bank

  Special Price € 9,95 € 14,95
  Quickview
 5. Olifant Masker

  Special Price € 16,95 € 24,95
  Quickview

Producten 1-36 van 141

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kado voor jongens

Ben je op zoek naar een spang kado voor jongens? Het is natuurlijk niet zo makkelijk om een cadeau te vinden waar jongens tevreden mee zijn. Het is vaak niet het allernieuwste, of het is niet het goede model. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor dit soort vaak gehoorde klachten. Wij hebben namelijk een uniek assortiment waar jongens absoluut geen bezwaar tegen zullen hebben! Is je kind altijd lastig en druk?  Denk dan bijvoorbeeld aan onze Fidget Spinners, Fidget Cubes, Fidget Pads, Fidget Magnets en Friemelkubussen. Voor de creatieveling hebben wij onder andere de 3D Pen, Mini Pin Art, en 3D Puzzels, en voor de avonturiers het lichtzwaard, de Ninja Nunchaku’s en nog veel meer.

Kindercadeautjes voor jongens

Hier bij MegaGadgets hebben wij leuke cadeaus voor jongens. Vóór de digitale revolutie speelden kinderen nog lekker buiten met hun vrienden. Busje trap, tikkertje, verstoppertje; het lijkt wel vergane glorie.  Gelukkig hebben wij wel kindercadeaus die een kinderhart sneller kunnen doen kloppen. Coole smart watches, en andere smarthpone en tablet accessoires voor beide Android en iOs zoals DIY Phone Cases en solar chargers zullen ongetwijfeld gewaardeerd worden. Want, waarom zou jij nog met een kapot of ouderwets hoesje rondlopen als je beste vrienden met het allernieuwste rondlopen? Je wilt er bij horen toch?

Verjaardagscadeau jongen

Met minder dan een videospel of een airboard hoef je eigenlijk niet aan te komen lopen. Toch is het mogelijk om ze positief te verrassen. Bij ons vind je de meest originele cadeautjes voor jongens van alle leeftijden. Jonge knulletjes, of stoere gasten van 17; zij willen coole kado’s om mee op te kunnen scheppen.  MegaGadgets heeft ongetwijfeld wel een origineel kado voor de jongens in het uitgebreide assortiment. Zoals de reuze voetbal, onze toffe drones of de mini voetbaltafel. Jongens zullen altijd wat stoers willen om mee te kunnen spelen!

Jongens speelgoed

Zoals gezegd, jongens blijven jongens, hoe oud ze ook zijn. Hoe gekker iets is, hoe interessanter het wordt. Het is dus onze taak om de meest originele cadeaus te vinden. Ons fantastische assortiment biedt Star Wars fans onder andere lichtgevende lichtzwaarden en Star Wars Drones. Leuk om de Star Wars battles na te spelen dus! Voor de vechtersbazen, waaghalzen en sporters  onder ons hebben wij de opblaasbare boksbal om binnen in huis de frustraties weg te werken, en de Air Powered Soccer om lekker los te gaan binnen zonder spullen kapot te maken.

Originele cadeaus

Je vindt op onze site de meest originele kadootjes en gadgets om ze aangenaam mee te verrassen. Waarom zou je dat eigenlijk willen doen? Worden kinderen niet al genoeg verwend tegenwoordig? Een logische vraag met een simpel antwoord: de aanschaf van een uniek en fantastisch kado bij ons is zeer betaalbaar, maar de blik op het gezicht van een tevreden kind is onbetaalbaar. Een ervaring die je alleen bereikt als je ze een bizar of bijzonder cadeautje geeft dat zó out of the box is, dat het grappig is. Ook voor de wat oudere jongens hebben wij leuke cadeaus voor hem!

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.