+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Popcorn Bowl - In diverse kleuren - Liefhebbers film gagdet - Streaming

Vanaf € 4,95 Regular Price € 9,95
Voorraadstatus laden

Ben je het zat om altijd dezelfde oude popcorn uit een saaie kom te eten tijdens jouw filmavonden? Maak dan kennis met de Pop Corn Bowl - PopCorn Streaming! Deze stijlvolle popcorndrager is niet alleen erg handig, maar ook nog eens heel leuk om naar te kijken.

Omschrijving

Pop Corn Bowl - PopCorn Streaming: De Perfecte Filmavond Accessoire!

Met deze bowl kan je eindelijk je popcorn op een leuke manier presenteren aan je vrienden en familie. Het heeft de vorm van een filmblik en past perfect in de sfeer van de klassieke Hollywood-films. Je kunt ervoor kiezen om jouw favoriete film of serie op de elektrostatische print aan de binnenkant van de kom weer te geven, dit zal ervoor zorgen dat je in de stemming komt voor een geweldige avond.

De Pop Corn Bowl - PopCorn Streaming is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de handgrepen aan de zijkant is hij makkelijk vast te houden en de inhoud van 2 liter is genoeg voor iedereen in de kamer!

En als je dacht dat dat alles was, wacht dan tot je hoort dat deze bowl ideaal is om lekker comfortabel mee op de bank te hangen. Er is namelijk een speciale compartiment waarin je je smartphone kunt plaatsen, deze wordt goed vastgehouden zodat je zonder onderbrekingen kunt kijken naar je favoriete films of series.

Voordelen:

  • Stijlvolle en leuke manier om popcorn te serveren
  • Elektrostatische print aan de binnenkant zorgt voor de perfecte sfeer
  • Handig en duurzaam ontwerp
  • Inhoud van 2 liter is genoeg voor iedereen in de kamer
  • Speciaal compartiment voor je smartphone, zodat je ongestoord kunt kijken naar je favoriete films of series.
Specificaties
SKU
PopcornX