+31 180 750 440
86.8% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Popcorn Bowl - Diverse Kleuren - Filmfan Gadget - Streaming - Perfect voor Filmavonden

Vanaf € 4,95 Regular Price € 6,95
Met de Popcorn Bowl in handen ben je de regisseur van je eigen filmavond!
Voorraadstatus laden

Ben je het zat om altijd dezelfde oude popcorn uit een saaie kom te eten tijdens jouw filmavonden? Maak dan kennis met de Pop Corn Bowl - PopCorn Streaming! Deze stijlvolle popcorndrager is niet alleen erg handig, maar ook nog eens heel leuk om naar te kijken.

Omschrijving

Popcorn bowl: de ster van elke filmavond

Maak je klaar voor de ultieme filmervaring met de Popcorn Bowl - PopCorn Streaming, het perfecte accessoire voor elke filmfan. Deze unieke popcornkom is ontworpen om jouw snackmomenten te transformeren in een echte Hollywood-ervaring. Met zijn filmblikvorm en de mogelijkheid om je favoriete films of series op de elektrostatische print binnenin weer te geven, brengt deze bowl de magie van de bioscoop rechtstreeks naar je woonkamer. Het is tijd om je popcorn op een leuke en stijlvolle manier te presenteren aan vrienden en familie!

Creëer de perfecte sfeer voor streaming

De Pop Corn Bowl - PopCorn Streaming is niet alleen een blikvanger, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en gemak bij het schoonmaken. De handgrepen aan de zijkant maken het vasthouden van de kom een fluitje van een cent, terwijl de ruime inhoud van 2 liter ervoor zorgt dat er genoeg popcorn is voor iedereen. Of je nu een spannende thriller kijkt of lacht om een komedie, deze popcornkom maakt elk filmavondje compleet.

Een slimme gadget voor filmfanaten

Wat deze Popcorn Bowl echt speciaal maakt, is het slimme compartiment voor je smartphone. Dit betekent dat je comfortabel op de bank kunt hangen en ongestoord kunt genieten van je favoriete films of series. Je telefoon wordt veilig vastgehouden, zodat je geen enkel moment mist. Met deze bowl heb je alles wat je nodig hebt voor een perfecte filmavond, zonder onderbrekingen of gedoe.

Voordelen van de popcorn bowl:

  • Stijlvolle en leuke manier om popcorn te serveren

  • Elektrostatische print aan de binnenkant zorgt voor de perfecte sfeer

  • Handig en duurzaam ontwerp

  • Inhoud van 2 liter is genoeg voor iedereen in de kamer

  • Speciaal compartiment voor je smartphone, zodat je ongestoord kunt kijken naar je favoriete films of series

 

Specificaties
SKU
PopcornX
EAN
0
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp