+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan 5L pakket groen, rood en zwart - incl whiskey - whiskey pakket cadeau

Vanaf € 89,95
Voorraadstatus laden

Deze Jerrycan Whiskey Bar is het ideale cadeau om te geven aan elke whiskey liefhebber. Hij is stoer, multifunctioneel en gevuld met 4 flesjes whiskey. Deze jerrycan is een whiskey proeverij, multifunctionele lunchbox en decoratie item in één!- Whiskey Bar cadeau - Gevuld met 4 flesjes whiskey - Robuust uiterlijk en multifunctioneel inzetbaar

Omschrijving

Dit is het kleinere broertje van de Jerrycan Bar en Jerrycan Wijnbar, maar zeker niet minder leuk om te krijgen! De Jerrycan Whiskey Bar heeft een inhoud van 5 liter en is gevuld met 4 flesjes whiskey. Je krijgt dus niet alleen een stoere jerrycan, maar ook een leuke proeverij met mooie whiskeys.

Deze Jerrycan Whiskey Bar is perfect om cadeau te geven aan elke whiskey liefhebber; hij is namelijk gevuld met 4 flesjes heerlijke whiskey van 5cl. De volgende 4 whiskeyflesjes zijn inbegrepen: Johnnie Walker Red Label, Johnnie Walker Black Label, Glenfiddich 12 years en een Jack Daniels. Dit zijn vier verrukkelijk whiskeys waar je gegarandeerd blij van wordt!

Wanneer je van alle whiskeys genoten hebt, kun je de jerrycan ook voor andere dingen gebruiken. Ten eerste is het gewoon een hartstikke stoere aanvulling op jouw woonkamer, eetkamer of keuken. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om als lunchbox mee te nemen naar je werk; er is genoeg ruimte voor een flesje water, boterhammen en een lekker stukje fruit. 

Je kunt hem natuurlijk ook meenemen op een tripje of dagje weg en vullen met lekkere versnaperingen voor onderweg. Al met al is de Jerrycan Whiskey Bar een multifunctioneel, stoer en unieke gadget om weg te geven aan familie en vrienden!

Bekijk ook de Jerrycan Bar - Sterke Drank, Jerrycan Ginbar en Jerrycan Wijnbar

Super gave gadget voor de echte whiskey lievhebber

Kenmerken Jerrycan Whiskey Bar:

5 liter Jerrycan Bar
Gevuld met 4 flesjes whiskey
Johnnie Walker Red Label
Johnnie Walker Black Label
Glenfiddich 12 years
Jack Daniels
Ook te gebruiken als decoratie
Ook te gebruiken als lunchbox
Inhoud: 4 whiskey flesjes 5 cl
Gewicht: 2,3 kg
Afmetingen: 25 cm x 10,5 cm x 27,5 cm

 

Specificaties
SKU
39911X1
EAN
8719481354381