+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan His & Hers Bar

Vanaf € 124,95
Brindis voor het bruidspaar! De Jerrycan His & Hers Bar - waar liefde en goede smaak elkaar ontmoeten.
Voorraadstatus laden

Groen, Rood en Zwart - Origineel Huwelijkscadeau - Exclusief Drank - Stijlvol en Praktisch

De Jerrycan His & Hers Bar is een origineel en stijlvol huwelijkscadeau, perfect voor koppels die van wijn en whisky houden. Kies uit groen, rood of zwart en vul het met liefde (en drank).

Omschrijving

Jerrycan His & Hers Bar - Het perfecte paar voor het perfecte paar

Verras een speciaal koppel met de Jerrycan His & Hers Bar, beschikbaar in groen, rood en zwart. Dit originele huwelijkscadeau is een symbool van gedeelde interesses en het samenbrengen van twee werelden, net als het samenkomen van twee mensen in het huwelijk.

Origineel huwelijkscadeau voor wijn- en whiskyliefhebbers

Zoek je een uniek cadeau dat zowel stijlvol als praktisch is? De Jerrycan His & Hers Bar is een uitstekende keuze. Deze jerrycan bar biedt ruimte aan een fles wijn en een fles whisky, waardoor het een ideaal geschenk is voor koppels die genieten van beide dranken. Het is een attent cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door het bruidspaar.

Exclusief drank, inclusief stijl

Hoewel de drank niet bij de set is inbegrepen, geeft dit de gever de vrijheid om het cadeau te personaliseren met de favoriete dranken van het paar. Of ze nu houden van een fruitige wijn of een rokerige whisky, de Jerrycan His & Hers Bar is de perfecte manier om hun voorkeuren te vieren.

Kenmerken van de Jerrycan His & Hers Bar

Deze jerrycan bar is niet alleen een blikvanger, maar ook een praktische toevoeging aan elk huis. Met een stijlvol ontwerp en voldoende ruimte voor de favoriete dranken van hem en haar, is deze bar een must-have voor elke gelegenheid. De afmetingen zijn ideaal voor opslag en presentatie, terwijl de keuze uit drie kleuren ervoor zorgt dat het past bij elk interieur.

Specificaties
SKU
39973X
EAN
0
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp