+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan Jack daniels Giftset

Vanaf € 89,95 Regular Price € 99,95
Geef de kunst van whiskey drinken een nieuwe dimensie met de Jack Daniels cadeau jerrycan - een statement piece voor elke liefhebber
Voorraadstatus laden

Groen, rood en zwart - formaat 10L - Mannen cadeau - excl drank

Op zoek naar een uniek cadeau voor een whiskey-liefhebber? Onze Jack Daniels cadeau jerrycans zijn ideaal! Beschikbaar in groen, rood en zwart, met 10L capaciteit. Deze stijlvolle stalen meubels zijn perfect voor het opslaan en presenteren van je favoriete whiskey. Voor je mancave of een stijlvolle opslag, bestel nu en geef je whiskey-collectie de presentatie die het verdient!

Omschrijving

Jack Daniels Giftset - Het ultieme mannen cadeau in groen, rood en zwart

Welkom bij de Jack Daniels cadeau jerrycan, een origineel en stoer meubelstuk dat elke whiskey-liefhebber zal bekoren. Met een indrukwekkende capaciteit van 10L en beschikbaar in de kleuren groen, rood en zwart, is deze stalen jerrycan het perfecte geschenk voor iedereen die zijn whiskey met trots wil presenteren.

Perfect voor de whiskey-connaisseur

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau dat zowel functioneel als decoratief is, dan zijn onze Jack Daniels cadeau jerrycans een schot in de roos. Ze zijn niet alleen ideaal om je favoriete whiskey in op te slaan, maar ook een fantastische toevoeging aan je mancave of thuisbar. Kies uit de kleuren groen, rood of zwart om perfect bij het interieur van de ontvanger te passen.

Een indrukwekkende presentatie

Stel je de bewondering van je vrienden voor wanneer je jouw whiskey-collectie presenteert in een van deze robuuste jerrycans. Het is een stijlvolle en unieke manier om je waardering voor goede whiskey te tonen. En als je besluit dit cadeau te geven aan een geliefde, bereid je dan voor op hun enthousiaste reactie wanneer ze deze bijzondere giftset ontvangen.

Specificaties van de Jack Daniels Giftset

  • Inhoud: Een jerrycan met een capaciteit van 10L

  • Twee bijpassende whiskey glazen

  • Verkrijgbaar in groen, rood en zwart

  • Let op: Drank is niet inbegrepen!

Specificaties
SKU
39943X
EAN
0
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp