Fun

Magical Unicorns

De Magical Unicorn hype is een ware trend. Maar die schattige beestjes zijn ook onweerstaanbaar. Of Unicorns nou echt bestaan dat weten wij nog steeds niet. All we know is dat het een mythe is. We gaan je vandaag vertellen hoe de mythes over Unicorns zijn ontstaan en wat we allemaal over deze mysterieuze wezens weten.

De Magical Unicorns zijn mythische dieren die sinds de oudheid “bestaan”. Men beschrijft het als een wit paard met een spiraalvormige hoorn op zijn hoofd.  Het is een schuw en snel dier. De Unicorn is alleen te temmen door een maagd volgens de mythe. De Unicorn mythe verscheen voor het eerst in de oud Indische literatuur. Ook kwam de eenhoorn voor in de Griekse literatuur. In de middeleeuwen was de eenhoorn razend populair. Daardoor werden ook de hoornen van  narwallen als hoornen van eenhoorns voor veel geld verkocht aan kooplieden.

Men denkt dat de mythe van de Magical Unicorns is ontstaan door inspiratie van een andere dier., De arabische Oryx is een ranke antilope dat op een paard lijkt. Van de zijkant kan het lijken of het dier maar 1 hoorn heeft. Ook zou genetische mutatie goed mogelijk kunnen zijn.

Fabeltje of niet  Unicorns blijven tof! Je ziet ze bijna overal terug komen en bijna elk meisje is er helemaal weg van.  Ben jij een fan van Magical Unicorns dan moet je deze vette gadgets echt even checken!

Magical Unicorn Gadgets:

Unicorn Nachtlampje

Unicorn Powerbank

LED Eenhoorn Sloffen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers like this: