Moederdag Cadeau Tips: Ondernemende Mama!

Met nog maar een paar dagen tot Moederdag zijn wij dan eindelijk aangekomen bij ons laatste type moeder: de Ondernemende mama. Iedereen weet dat moeders supervrouwen zijn. In deze blog gaan we aandacht besteden aan de mama's die naast hun leven thuis ook nog eens ondernemend zijn. De moeders die niet alleen thuis super hard werken, maar ook nog eens een BOSS-lady zijn op de werkvloer. Ook voor deze supermama's hebben wij de ultieme Moederdag Cadeau Tips om haar een ultieme dag te bezorgen tijdens Moederdag!

Tea Remedy

Ondernemende moeders zijn altijd hard aan het werk. Met Moederdag is het dan ook ideaal als zij een ontspannen dag kunnen hebben door eigenlijk niet zoveel te doen. De beste remedie hiervoor? Een heerlijk kopje thee!

Thee is vaak een goeie starter van de dag en start het metabolisme. Zo zijn er dan ook veel soorten rustgevende thee: lavendel of kamille thee. Het smaakt daarnaast ook nog eens beter als je losse thee drinkt in plaats van een theezakje. De aroma's komt dan nog eens extra sterk door. Daarnaast nog een vers gebakken croissant erbij en je hebt meteen een happy mommy!

Overal rustig aan het werk

Ondernemende moeders zijn altijd wel ergens mee bezig. Of ze nou nog even haar project voor werk afmaakt of online een recept aan het zoeken is voor een chocoladetaart die ze vorige week op tv had gezien, ze houden ervan om continu in beweging te zijn. Het zou dan ook heel fijn zijn als een eigen ruimte/werkplek hebben waar zij rustig en ongestoord hun eigen ding kunnen doen. Maar wat als zij van elke ruimte een eigen werkplek kunnen maken?

Een ideale Moederdag cadeau voor een always busy moeder is dan ook een portable work station. Ze kan ze in bed of op de bank lekker met de laptop op schoot even aan het werk. Of toch stiekem een aflevering van Friends opzetten 😛

Lap Desk Lapzer - Moederdag Cadeau Tip
Overal een beetje groen

Wetenschappers hebben bewezen dat planten een positieve invloed kunnen hebben op de brein, mede door de zuurstof gevende werking ervan. En hoe prachtig een bosje bloemen ook zijn, het is toch wel een beetje cliché. Maar een plant in een aparte bloempot wat zweeft, is een stuk origineler. Plaats een Bonsai plant in de pot en geef jouw moeder een rustgevende en kalmerende gedachte.

Zwevende Bloempot -Moederdag Cadeau Tip
Ontspannen aan het werk

Het laatste gouden Moederdag Cadeau Tip die wij jou kunnen geven voor jouw ondernemende mama is het volgende. Hoe druk jouw moeder soms ook is, iedereen is soms toe aan ontspanning. Aan het einde van de dag is er niets beters dan een warme douche en nog beter een heerlijk bad. Gooi een kleurrijke bath bomb in de badkuip, bevestig een luxe badrekje eraan, glaasje wijn erbij een geweldig boek om te lezen. Zelfs jouw drukke moeder kan hier geen nee tegen zeggen 😉

Luxe Badrekje -Moederdag Cadeau Tip

Zoek je nog meer inspiratie voor een uniek Moederdag Cadeau?
Vogelvoederhuisje - Moederdag Cadeau Tip
Vinyl Onderzetters - Moederdag Cadeau Tip
Donut Mug - Moederdag Cadeau Tip
Lama Pantoffels - Moederdag Cadeau Tip

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (2)

Schrijf een reactie