Moederdag Cadeau Tips voor de ontspannende moeder

Met Moederdag op komst willen wij jou natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden om jouw mama op een speciale manier in het zonnetje te zetten. Eerder hebben wij al een aantal Moederdag cadeau tips gegeven over hoe jij jouw Fitness Mama of Traditionele Mama op een bijzondere manier kunt verrassen met een Moederdag cadeau. Deze week gaan we een kijkje nemen naar de iets meer ontspannende moeder. De mama die ervan houdt om gepamperd te worden en het heerlijk vindt om een dagje op het terras te zitten met een glaasje wijn. Klinkt dit wel heel erg als jouw moeder? Lees dan snel verder over hoe jij jouw ontspannende moeder het ultieme cadeau kunt geven!


Ontbijt op Bed

Wat is nou nog ontspannender dan uitgeslapen wakker worden en de dag starten met een heerlijk ontbijtje op bed. Versgeperste sinaasappelsap, pannenkoeken met stroop en een bosje bloemen zorgen meteen voor een glimlach op haar gezicht en een ontspannen begin van de dag.

Relax, Refresh & Recharge

Na een uitgebreid ontbijt is het tijd om de dag te beginnen. De tweede verrassing van de ultieme Moederdag cadeau is het boeken van een spa waar jouw moeder lekker tot rust kan komen. Het is ook een ideale cadeau wat je samen kunt doen met je moeder om zo een gezellige bonding moment te creëren. Boek er een gezichtsbehandeling en een pedicure erbij om het compleet te maken en jouw moeder te voorzien van een full-zen moment.

Een volledig spa-day kan natuurlijk wel wat aan de dure kant zijn. Maar geen zorgen, want ook daar hebben we aan gedacht! Een ontspannen spa dag hoeft niet perse duur te zijn. Je kunt het natuurlijk ook thuis organiseren door een maskertjes te halen bij de drogist. Geef je moeder vervolgens een heerlijke massage met behulp van deze handige massage set en een mani-pedi. Zorg er wel voor dat ze ten alle tijden een lekker glaasje wijn/sap bij de hand heeft 😉

Moederdag Cadeau Tips
Dinner & Movie

Net wanneer je moeder denkt dat haar dag niet nog ontspannender kan komt jouw laatste verrassing van het ultieme Moederdag Cadeau. Kook ( bestel 😛 ) haar favoriete gerecht, schenk haar favoriete drankje in en zet de lekkerste snacks op tafel. Niets is namelijk nog leuker dan ouderwets een filmpje kijken met je mama op de bank. Gegarandeerd dat jouw moeder de perfecte dag heeft beleefd, want niets is fijner voor een moeder dan tijd doorbrengen met haar favoriete dochter/zoon!


Onze Moederdag Cadeau Tips eindigt natuurlijk niet hier. Want we hebben hieronder een paar superleuke cadeau suggesties om je alvast te inspireren voor Moederdag!

Zeep Roos Gift Box
Omkeerbaar Wijnglas
Mini wijnvat
Angry Mama

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie