+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Kitty Bank

€ 14,95
Kitty Bank
Kitty Bank
€ 14,95
Bewaar voor later
Waardering:
90% of 100
Op voorraad

De spaarpot is in de vorm van een oud kartonnen fruitdoos, waarin een lief katje verstopt zit. Zodra je geld op zijn bordje legt, komt hij tevoorschijn om je munten snel in te pikken. Nadat hij je geld heeft gepakt, bedankt hij je door te miauwen - Spaarpot, waarbij een kat je muntjes pikt. - Afmetingen 11.5 x 12cm x 10cm - Werkt op 2 AA batterijen (niet bijgeleverd)

Omschrijving

<p>Met de money box is sparen echt een feest en gemakkelijk. De spaarpot is in de vorm van een oud kartonnen fruitdoos waarin een lief katje verstopt zit. Zodra je geld op zijn bordje legt, komt hij tevoorschijn om te kijken wat er op zijn bordje ligt die hij snel in pikt met zijn pootje. Nadat hij je geld heeft gepakt, bedankt hij je snel door te miauwen. Dit maakt sparen voor iedereen zoveel leuker en gemakkelijker. Vooral voor kinderen is dit een leuke en leerzame manier om te sparen voor de spullen die zij willen hebben.</p> <p>Ze leren zo onbewust hoe ze met geld om moeten gaan. Is je spaarpot vol dan kan je hem eenvoudig aan de onderkant legen om er vervolgens iets leuks mee te kopen.Tenzij je de kat natuurlijk erg lief vindt, dan kun je je spaarpot altijd alsnog een keer vullen! Leg niet te veel muntjes op zijn bord want dat kan hij allemaal niet op en dan loopt hij vast.</p> <p><img style="float: right;" title="Kitten Money Box" src="/media//Mischiefbank2.gif" alt="Kitty Bank | Mischief Bank"></p> <h2>Kenmerken Kitty Bank:</h2> <div>Spaarpot<br>Afmetingen 11,5&nbsp;x 12&nbsp;x 10cm<br>Werkt op 2 AA batterijen (niet bijgeleverd)</div>
Klantenreviews
 1. Overall
  100%

  Door Isabelle

  Op

  spaarpot
  Super schattig
 2. Overall
  80%

  Door anoniem

  Op

  julian.weerts@ziggo.nl
  waar gaat je geld naar toe haha
  -------------
  Vectron: naar de Kittyy!
 3. Overall
  60%

  Door Luca

  Op

  Lucahutten@hotmail.nl
  Ik wil misschien dit katje kopen, alleen je kan toch een muntje erop leggen en we dan als het doosje open is er muntjes in gooien? En werkt het ook met 2 muntjes?
  -------
  Vectron: je kan er inderdaad muntjes in doen. Als je meerder muntjes in 1x wilt leggen moet je kijken naar de dikte van de munt.
 4. Overall
  80%

  Door Amber

  Op

  amber_x33@hotmail.com
  Welke kleuren zijn er?
  ------------
  MegaRobo: er is maar 1 kleur en versie.
 5. Overall
  100%

  Door Margriet

  Op

  margriet1@hotmail.com
  Viel goed in de smaak bij mijn neefje en nichtje van 7!
  Specificaties
  SKU
  02462
  EAN
  8718182071504
  Lengte
  5
  Breedte
  245
  Hoogte
  10