+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Paardenmasker

€ 19,95
Paardenmasker
Paardenmasker
€ 19,95
Bewaar voor later
Zet je beste hoefje voor met het Paardenmasker - altijd klaar voor een galopperende entree!
Voorraadstatus laden

Horse Headmask voor Kinderen en Volwassenen - Bruin - One Size Fits All - Masker carnaval - Paardenhoofd Verkleedmasker

Transformeer in een handomdraai met het hilarische Paardenmasker - perfect voor feestjes en om de dagelijkse sleur te doorbreken!

Omschrijving

Steiger naar de sterren met het paardenmasker

Duik in de wereld van het onverwachte en transformeer jezelf met het Paardenmasker - Horse Headmask voor Kinderen en Volwassenen. Dit bruine masker is jouw ticket naar een wereld vol humor en mysterie. Niemand weet precies waar het vandaan komt of wat het nou eigenlijk betekent, maar één ding is zeker: het paardenhoofd masker heeft het internet veroverd. Het is overal opgedoken, van grappige video's tot spontane feestjes. Sommigen houden ervan omdat het gewoon zo bizar is, terwijl anderen het gebruiken om de dagelijkse realiteit net iets meer surrealistisch te maken.

Perfect voor carnaval, het paardenhoofd verkleedmasker

Of je nu gaat voor een lach of een gil, het Paardenmasker is de ultieme keuze voor elke verkleedpartij. Met zijn creepy, maar realistische uiterlijk en hilarische effect is het masker perfect voor carnaval, Halloween, en andere themafeesten. Maar laten we eerlijk zijn, is er ooit echt een slecht moment om dit paardenmasker op te zetten? Trek de aandacht op elk feestje en laat iedereen zich afvragen wie die grappige verschijning met het paardenhoofd is.

Een must-have accessoire voor elk feest

Het Paardenmasker is niet alleen een hit tijdens de feestdagen. Het is een fantastisch accessoire dat op elk moment kan zorgen voor een dosis humor en verwarring. Stel je voor dat je plotseling opduikt bij een vriendenbijeenkomst of familiefeest met dit masker op. De reacties zullen onbetaalbaar zijn! Dit masker is gemaakt om mensen te verrassen en te entertainen, ongeacht de gelegenheid. Het is een gegarandeerde manier om de boel op te vrolijken en iedereen aan het lachen te maken.

Kenmerken paardenmasker/horse headmask

  • Latex masker van hoge kwaliteit

  • One size fits all - geschikt voor zowel kinderen als volwassenen

  • Voorzien van realistisch haar, oftewel paardenmanen, voor een authentieke look

Specificaties
SKU
02880.HO
EAN
8717928058090
Lengte
325 mm
Breedte
40 mm
Hoogte
270 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp