+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Witte Plastic Spaarpot

€ 9,95
Witte Plastic Spaarpot
Witte Plastic Spaarpot
€ 9,95
Bewaar voor later
Bespaar met een knipoog en maak herinneringen voor het leven!
Voorraadstatus laden

Vakantie Fonds - 15 cm - Doorzichtig - Compact formaat - Spaarpot vakantie - Leuke spaarpot

Zoek je nog een leuke spaarpot om je spaargeld voor je eventuele vakantie in te doen? Dan is de Witte Plastic Spaarpot, Vakantie fonds het ideale product voor jou. Gebruik de leuke spaarpot om te sparen voor je droomreis.

 

Omschrijving

Ideaal sparen voor je vakantie met de Witte plastic spaarpot!

De witte plastic spaarpot, vakantie fonds is de perfecte spaarpot om je spaargeld in te doen. De naam zegt het al, maar deze spaarpot is speciaal gemaakt om te sparen voor je vakantie. de witte plastic spaarpot maakt het sparen makkelijk en leuk, zie hoe je geld langzaam ophoopt!

Doorzichtige spaarpot!

De spaarpot is gemaakt van plastic. De bovenkant van de spaarpot bevat een gleuf, waar je natuurlijk je munten en biljetten in kan stoppen. Dankzij de doorzichtige voorkant kun je het geld in de spaarpot zien vallen. Je kunt altijf een glimp opvangen van je groeiende rijkdom. Elke keer dat je een muntje toevoegt, zie je hoe dichter je bij je vakantiedoel komt

Spaarpot vakantie!

Deze spaarpot heeft een vakantie-thema. Dat klopt, het is niet zomaar een saaie spaarpot, het is een vakantie spaarpot! Terwijl je je dagelijkse kleingeld erin gooit, zul je glimlachen als je denkt aan de reisavonturen die je binnenkort gaat beleven. Droom groot terwijl je spaart en maak plannen om die witte zandstranden te betreden, de lokale keuken te proeven of gewoon te relaxen onder een palmboom. Om in de vakantiestemming te blijven, zit er aan de binnenkant een poster van de wereldkaart. Op de doorzichtige laag zie je ook heel groot staan 'Holiday Fund'.

Kenmerken Witte Plastic Spaarpot:

  • Grootte: De spaarpot heeft een grootte van ca. 15 cm
  • Transparant: De witte plastic spaarpot heeft een doorzichtige voorkant, waardoor je altijd kunt zien hoeveel geld erin zit.
  • Materiaal: De witte plastic spaarpot is gemaakt van plastic.
  • Ontwerp: Heeft een mooie design met een wereldkaart in de spaarpot! Helemaal in thema.

Haal nu deze leuke spaarpot!

Of je nu droomt van verre bestemmingen, avontuurlijke roadtrips of gewoon een uitje naar de bergen, onze witte plastic spaarpot voor je vakantie staat voor je klaar. Hij is de ideale reisgenoot die je met humor, stijl en een knipoog naar je droomvakantie brengt. De witte plastic spaarpot haal je bij MegaGadgets!

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over de Witte Plastic Spaarpot !

 

Specificaties
SKU
144315
EAN
4029811430666
Lengte
44 mm
Breedte
148 mm
Hoogte
140 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp