• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Cadeau voor vrouwen

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor een vrouw en weet je niet meer wat voor cadeau je kunt kopen? Zoek dan niet verder wij hebben voor iedereen wel een leuk cadeau! Ben je op zoek naar een romantisch cadeau of juist een grappig cadeau In deze categorie vind je voor iedereen iets speciaals!

Artikelen 1 tot 32 van 251 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Wees gulzig

Een cadeau zoeken voor vrouwen is altijd lastig. Vrouwen zijn bijna nooit makkelijk en vaak moeilijk om tevreden te houden. Leuke cadeaus voor je vriendin zijn iets makkelijker te vinden dan een cadeau voor je mama. Ben je radeloos en heb je inspiratie nodig? Check dan ons gevarieerde aanbod op de website, voor elk wat wils. Bijvoorbeeld de Hot Bootz Magnetron, hiermee krijg je nooit meer koude voeten. Je moet ze alleen twee minuten in de magnetron gooien en je voeten voelen net aan  alsof ze op een tropisch strand lopen! De Lavendelgeur die vrijkomt zorgt ervoor dat je voeten niet stinken en de sluitlint aan de bovenkant zorgt ervoor dat de warmte blijft hangen! Of is het een vrouw die helemaal gek is van chocolade? Dan hebben wij nu de I Love Chocolate Cadeaubox, voor echte chocoholics het ideale cadeau voor leuke momenten met je geliefde, familie en/of vrienden. Maak de lekkerste chocolade fondues, koekjes, cakes met het bijgeleverde receptenboek! Heb je liever iets simpeler? Dan heeft Megagadgets de Mr. & Mrs. Right mokken. Deze Always Right mokken zijn de perfecte glazen voor elk stel! Geef je vriendin of vrouw het idee dat ze altijd gelijk heeft met deze mokken.

Geven en nemen

Cadeaus geven aan vrouwen is een traditie geworden in de meeste culturen. China was het eerste land dat zijn cadeautjes inpakte met mooi papier. Dit gebeurde al 2000 jaar geleden tijdens de Song-dynastie. Echter was het niet voor iedereen bestemd en niet iedereen kon überhaupt cadeaus geven.  Desondanks het feit dat de chinezen begonnen met het inpakken, hadden zij het niet algemeen populair gemaakt. Hallmark wordt geprezen voor het populair maken van cadeaupapier. In 1917 bracht Hallmark inpakpapier op de markt en dit was het eerste product dat niets met wenskaarten te maken had. Een cadeau voor vrouwen zoeken is hier geen probleem!

  Bezig met laden...