Shotglass Chess Set - Schaak Drankspel - Incl. 32 Shotglaasjes met Schaakafdrukken - 35 x 35cm - Shot Schaakspel

Waardering:
100% of 100
€ 14,95
Niet op voorraad

Schaken met shot glaasjes. elk geslagen stuk moet worden leeggedronken. DRINK in plaats van denk!
• Glazen speelbord
• Plastic shotglazen
• Afmetingen: 35 x 35 cm

Als jij nooit hebt leren schaken is het nu het moment om dit alsnog te doen. Pak deze kans en leer schaken als geen ander. Met dit nieuwe schaakspel leer je als schaken op een plezierig en gezellige manier. Het schaakspel is namelijk ook een drankspel, er wordt niet gespeeld met schaakstukken, maar met shot glaasjes. Elke keer als je een pion om slaat, moet je eerst het shotje opdrinken. De hoeveelheid in elke shot verschilt. Hoe beter het schaakstuk, hoe groter het glas, hoe groter de shot. Als je aan het winnen bent zou het ook eens kunnen zijn dat je opeens verliest, omdat je misschien iets te dronken wordt, door al die shot glaasjes. Denk dus goed na, maar pas ook op!

Dit nieuwe schaakspel is gemaakt voor iedereen boven de 18, dan mag je natuurlijk alcohol drinken. Speel dit spel om een keer een andere draai te geven aan elk denkspel, DRINK in plaats van denk! Of gebruik het juist omgekeerd. Ga eens niet meteen gelijk in het flesje kijken, maar probeer je drankje te verdienen. Sla daarom zoveel mogelijk stukken om, of verlies juist om je tegenstander lekker gezellig en dronken te krijgen. Om het schaken nog leuker te maken, gebruik 2 verschillende drankjes met een verschillende kleur. Zoals rood en blauw, rode wodka en blue Curaçao. Zo heeft elke speler zijn eigen kleur en allebei een ander drankje. Met dit spel geef je dus een leuke draai aan het gewone schaken of aan drinken.

Shotglass Chess Set, verpakkingKenmerken Shotglass Chess Set:

  • Glazen Schaakspel
  • 32 shotglazen met schaak afdrukken
  • Afmeting 35 x 35 cm
  • Ook te gebruiken met sap of limonade
Meer informatie
SKU00191
EAN8717928044338
Lengte6
Breedte88
Hoogte28
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Shotglass Chess Set - Schaak Drankspel - Incl. 32 Shotglaasjes met Schaakafdrukken - 35 x 35cm - Shot Schaakspel
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.