Mens Erger Je Niet Drankspel - Drinking Ludo

Waardering:
100% of 100
Special Price € 9,95 Regular Price € 14,95
Op voorraad

voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

Mens Erger Je Niet Drankspel is "Mens erger je niet" met een twist. Geen avond wordt meer hetzelfde met dit te gekke drankspel op tafel. Vul de bijgeleverde shotglazen met je favoriete drank!
• Mens erger je niet drinkspel
• Glazen speelbord
• Inclusief glaasjes

Van het eeuwenoude spel "mens erger je niet" is nu de leukste en beste versie ooit te krijgen. Er is namelijk een drank gezelschapsspel van gemaakt. Met dit drinkspel is geen avond meer saai, geen avond meer hetzelfde en geen avond meer moeilijk te vullen. Mens Erger Je Niet Drankspel zorgt voor de perfecte entertainment. Alles wat je hoeft te doen is het spelbord op tafel zetten, de 16 shotglaasjes vullen en spelen maar! Iedereen kent mens erger je niet en de rest gaat dus vanzelf. Je kunt het spel met ze vieren spelen, maar natuurlijk ook met ze tweetjes of drietjes of je vormt gewoon teams en speelt het spel met acht mensen. Met een beetje creativiteit kan iedereen die mee wil doen gewoon mee doen.

Mens erger je niet je drankspel | MegaGadgets

Het spelbord is 31 cm bij 31 cm groot en is gemaakt van glas. De glaasjes hebben per vier de opdruk van een gekleurd pionnetje. Ze zijn ongeveer 3,5 cm hoog en hebben een diameter van ongeveer 2,5 cm. Laat ieder zijn/haar glaasjes vullen met hun favoriete drankjes en succes is verzekerd. Met het Mens erger je niet - Drankspel zorg je voor de gezelligste avondjes en heb je een drank gezelschapsspel in huis die voor iedereen leuk is. Wacht dus niet langer en bestel de Drinking Ludo vandaag nog, zodat jij verzekerd bent van de beste en leukste entertainment.

Kenmerken Mens Erger Je Niet Drankspel:

Drinking Ludo
"Mens erger je niet" drinkspel
Drank gezelschapsspel
Glazen speelbord
4 x 4 shotglaasjes
Afmetingen bord: 31 x 31 cm
Afmetingen glaasjes: 3,5 x 2,5 cm

Meer informatie
SKU79/3943
EAN4029811168279
Lengte7
Breedte92
Hoogte39
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Mens Erger Je Niet Drankspel - Drinking Ludo
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Hier hebben we nog wat aanbiedingen

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.