+31 180 750 440
86.8% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Mens Erger Je Niet Drankspel - Drinking Ludo

Special Price € 11,95 Regular Price € 14,95
Mens Erger Je Niet Drankspel - Drinking Ludo
Mens Erger Je Niet Drankspel - Drinking Ludo
Special Price € 11,95 Regular Price € 14,95
Bewaar voor later
Mens Erger Je Niet Drankspel, waar 'erger je niet' verandert in 'geniet met mate!
Voorraadstatus laden

Mens Erger Je Niet Drankspel is "Mens erger je niet" met een twist. Geen avond wordt meer hetzelfde met dit te gekke drankspel op tafel. Vul de bijgeleverde shotglazen met je favoriete drank! - Mens erger je niet drinkspel - Glazen speelbord - Inclusief glaasjes

Omschrijving

Van het eeuwenoude spel "mens erger je niet" is nu de leukste en beste versie ooit te krijgen

Er is namelijk een drank gezelschapsspel van gemaakt. Met dit drinkspel is geen avond meer saai, geen avond meer hetzelfde en geen avond meer moeilijk te vullen. Mens Erger Je Niet Drankspel zorgt voor de perfecte entertainment. Alles wat je hoeft te doen is het spelbord op tafel zetten, de 16 shotglaasjes vullen en spelen maar! Iedereen kent mens erger je niet en de rest gaat dus vanzelf. Je kunt het spel met ze vieren spelen, maar natuurlijk ook met ze tweetjes of drietjes of je vormt gewoon teams en speelt het spel met acht mensen. Met een beetje creativiteit kan iedereen die mee wil doen gewoon mee doen.

Het spelbord is 31 cm bij 31 cm groot en is gemaakt van glas. De glaasjes hebben per vier de opdruk van een gekleurd pionnetje. Ze zijn ongeveer 3,5 cm hoog en hebben een diameter van ongeveer 2,5 cm. Laat ieder zijn/haar glaasjes vullen met hun favoriete drankjes en succes is verzekerd. Met het Mens erger je niet - Drankspel zorg je voor de gezelligste avondjes en heb je een drank gezelschapsspel in huis die voor iedereen leuk is. Wacht dus niet langer en bestel de Drinking Ludo vandaag nog, zodat jij verzekerd bent van de beste en leukste entertainment.
 
Kenmerken Mens Erger Je Niet Drankspel:
  • Drank gezelschapsspel
  • Glazen speelbord
  • 4 x 4 shotglaasjes
  • Afmetingen bord: 31 x 31 cm
  • Afmetingen glaasjes: 3,5 x 2,5 cm
Specificaties
SKU
79/3943
EAN
4029811168279
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp