+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

USB LED-lichtring - 3 licht standen - USB LED light ring

€ 8,95
Bewaar voor later
Verlicht jouw wereld met de USB LED Light Ring!
Voorraadstatus laden

Nooit meer slecht licht door de USB LED Light Ring! Of je nu aan het videobellen bent, een online meeting hebt of gewoon wat extra licht nodig hebt, is dit precies waar je naar opzoek bent.

Omschrijving

Altijd in de spotlight met USB LED Light Ring!

Met de USB LED Light Ring heb je altijd je perfecte verlichting bij je.

Dankzij de USB aansluiting zit je nooit meer in het donker. Het enige wat je moet doen is de USB-kabel in een USB-poort stoppen. Dit kan bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of een ander apparaat met een USB-poort zijn. 

Heb je de USB-kabel in een USB-poort gedaan, dan hoef je alleen nog maar op het knopje aan de achterkant van de Light Ring te drukken. Nu heb je perfect licht, hoe makkelijk! Naast dat kun je ook nog moeiteloos wisselen tussen de drie verschillende licht standen.

Kenmerken:

  • Verschillende standen: Bij de USB Led Light Ring heb je maar liefst 3 verschillende lichtstanden. Je kan zelf kiezen op welke stand je het wilt zetten.
  • Eenvoudig te gebruiken: De Light Ring is makkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is het aan te sluiten aan een USB-poort.
  • Compact: De Light Ring is handig door zijn compacte maat. Je kan het overal mee naartoe nemen en het neemt niet teveel ruimte in gebruik. (8.4 cm)

 

Wil je vanaf nu altijd goed licht bij de hand hebben? Haal dan nu de USB LED Light Ring bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
69/0132
EAN
4029811468010