+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

SOW Wood Chips Nº1.5 - Diverse Smaken - Smokey Olive Wood

Jouw geheime ingrediënt voor een heerlijke rokerige smaak!
Voorraadstatus laden

Wil jij je BBQ-gerechten een extra twist geven en nog lekkerder maken? Haal dan nu de Smokey Olive Wood Chips! Je hebt keuze uit verschillende smaken om jou BBQ-feest perfect te maken.

Omschrijving

Geef je BBQ-gerechten een extra twist met de Smokey Olive Wood Chips!

De keuze is reuze, want we hebben verschillende Smokey Olive Wood Chips smaken waar je uit kan kiezen.

  • Almond: Voor de nootliefhebbers hebben we speciaal de Almond smaak. Voeg een knapperige twist toe aan je BBQ-gerecht met een heerlijke nootachtige smaak.
  • Avocado: De Avocado Wood Chips brengen een tropische tintje naar je BBQ. Met deze exotische smaak voeg je een heerlijke twist aan je gerechten. Een fruitige ondertoon waar je smaakpupillen van gaan smullen.
  • Walnut: Als je van de robuuste smaak van noten houdt, dan ben je bij de Walnut Wood Chips bij het juiste adres. Het voegt een vleugje nootachtige smaak toe aan je gerecht. Een heerlijke extra toevoeging aan je BBQ-gerecht.
  • Orange: Zin in wat verfrissing? Orange Wood Chips voegen een frisse en levendig tintje aan je grill gerechten. Je zult absoluut smullen van de zoete smaak die in je grill gerecht komt.
  • Holm Oak: Ben je meer fan van een wat krachtigere smaak? Dan zal je Holm Oak Wood Chips geweldig vinden. Deze smaak voegt een sterkere rokerige punch toe die je BBQ-gerechten waar je geen genoeg van gaat krijgen.
  • Lemon: Wil je je grill opfrissen? Lemon Wood Chips zijn hier om je gerechten een levendige touch te geven. Elke hap een verfrissende Lemon smaak, wie wilt dat nou niet?

Gebruik de Smokey Olive Wood Chips door ze kort in het water te weken en vervolgens op hete kolen of in een rookbox te leggen. Plaats je ingrediënten boven de chips en laat de rokerige smaak je gerechten intrekken terwijl ze garen. Een makkelijke manier om je BBQ-gerechten nog lekkerder te maken!

  • Je kan het gebruiken voor vlees, vis of groenten
  • Makkelijk te gebruiken voor iedereen
  • Gegarandeerd extra smaak aan je gerecht

Haal je Smokey Olive Wood Chips nu bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
A1.5-01-0.3L-W1.5-01-0.3L-E1.5-01-0.3L