+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Rookmot 1,5 speciaal voor de smoke gun

Vanaf € 5,95
Jouw geheime ingrediënt voor een heerlijke rokerige smaak!
Voorraadstatus laden

Spaanse rook smaken - Koud roken - BBQ accessoires

Wil jij je BBQ-gerechten een extra twist geven en nog lekkerder maken? Haal dan nu de rookmot 1,5 speciaal voor de smoke gun! Je hebt keuze uit verschillende smaken om jou BBQ-feest perfect te maken.

Omschrijving

Geef je BBQ-gerechten een extra twist met de rookmot 1,5 speciaal voor de smoke gun!

Maak je BBQ creaties nog lekkerder met de rookmot 1,5 speciaal voor de smoke gun. Deze rookmot is perfect voor het koud roken van je gerechten. Je kunt de rookmot overigens alleen gebruiken met de smoke gun. Het maakt je gerecht lekkerder op een makkelijke manier!

Keuze genoeg met al onze verschillende smaken!

De keuze is reuze, want we hebben verschillende rookmot smaken waar je uit kan kiezen. Allemaal om je gerechten een heerlijke extra smaak te geven.

  • Almond: Voor de nootliefhebbers hebben we speciaal deaAlmond smaak. Voeg een knapperige twist toe aan je BBQ-gerecht met een heerlijke nootachtige smaak.
  • Avocado: De rookmot avocado brengt een tropische tintje naar je BBQ. Met deze exotische smaak voeg je een heerlijke twist aan je gerechten. Een fruitige ondertoon waar je smaakpupillen van gaan smullen.
  • Walnoot: Als je van de robuuste smaak van noten houdt, dan ben je bij de walnoot rookmot bij het juiste adres. Het voegt een vleugje nootachtige smaak toe aan je gerecht. Een heerlijke extra toevoeging aan je BBQ-gerecht.
  • Sinaasappel: Zin in wat verfrissing? De rookmot sinaasappel voegt een frisse en levendig tintje aan je grill gerechten. Je zult absoluut smullen van de zoete smaak die in je grill gerecht komt.
  • Steeneik: Ben je meer fan van een wat krachtigere smaak? Dan zal je de rookmot steeneik geweldig vinden. Deze smaak voegt een sterkere rokerige punch toe die je BBQ-gerechten waar je geen genoeg van gaat krijgen.
  • Citroen: Wil je je grill opfrissen? Rookmot citroen is hier om je gerechten een levendige touch te geven. Elke hap een verfrissende lemon smaak, wie wilt dat nou niet?

De smaken hebben een verschillende sterkte qua smaakintensiteit. De ene smaak is sterker dan de andere. De avocado heeft de minst sterke smaakintensiteit, daarna volgt de olijf, daarna de citroen en sinaasappel die een even sterke smaakintensiteit hebben. Daarna komt de almond, gevolgd door de steeneik. De walnoot heeft de sterkste smaakintensiteit.

Hoe gebruik je de rookmot?

Belangrijk om te weten is dat de rookmot alleen te gebruiken is met een smoke gun. Maar hoe gebruik je dat nou? Het is makkelijker dan je denkt! Zorg er eerst voor dat het voedsel dat je wilt roken klaarligt om gerookt te worden. Plaats daarna het gewenste rookmot in de smoke gun. Vervolgens moet je het voedsel dat je wilt roken plaatsen in een afgesloten container, denk aan een ziplock zak of glazen schaal met een deksel. Dit helpt om de rooksmaak beter vast te houden. 

Sluit nu het mondstuk van de smoke gun aan op het afgesloten gedeelte met het voedsel erin. Zet de smoke gun aan en steek de rookmot aan. Nu zal de rook beginnen met genereren. Laat de rook in het gedeelte met het voedsel dat je wilt roken. Sluit het goed af zodat de rook binnenblijft. Laat de rook enkele minuten circuleren. Hoe langer je de rook laat circuleren, hoe sterker de rooksmaak zal zijn. Nadat je het gewenste rook niveau hebt, sluit je de container af en laat je het voedsel een tijdje rusten om de smaak te ontwikkelen. Haal het gerookte voedsel uit het afgesloten gedeelte en zo heb je een heerlijk gerookt gerecht. Eetsmakelijk!

Voordelen van de rookmot 1,5 speciaal voor de smoke gun

  • Alleen te gebruiken met een smoke gun
  • Je kan het gebruiken voor vlees, vis of groenten
  • Makkelijk te gebruiken voor iedereen
  • Gegarandeerd extra smaak aan je gerecht

Wacht niet langer en geef je gerechten een heerijke rooksmaak met de rookmot 1,5 speciaal voor de smoke gun. De rookmot haal je nu bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
A1.5-01-0.3L-W1.5-01-0.3L-E1.5-01-0.3L
EAN
0
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp