+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Betalen

Betalen bij MegaGadgets

Hieronder vind je alle vragen die betrekking hebben op de betaling van een bestelling.

 

V1: Hoeveel bedraagt de verzendkosten?

Standaardverzending kost € 4,95. Bij een orderbedrag vanaf € 50,- is de verzending gratis.

 

V2: Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

Er kan betaald worden in Nederland via iDeal, Creditcard, PayPal of VVV Giftcard.
Er kan betaald worden in Belgie via MrCash, Creditcard, PayPal of Sofort Banking.

iDeal

Betalen via iDeal werkt op dezelfde manier als internet bankieren van jouw bank. Voor een demo over deze manier van betalen klik hier. De verschillende banken waarmee er via iDeal betaald kan worden zijn: ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodus Bank, Van Lanschot Bankiers & Knab. Wanneer er via iDeal wordt betaald is de betaling direct bij ons binnen. De bestelling gaat dan dezelfde dag bij ons de deur uit als er voor 22.00u is betaald.

CreditCard

Met de Creditcard heb je alleen het banknummer nodig, een CVC-code, je naam en de datum tot wanneer de betaling geldig is. Deze gegevens worden verwerkt en door ons geaccepteerd als alles klopt. Wanneer er via creditcard wordt betaald is de betaling direct bij ons binnen. De bestelling gaat dan dezelfde dag bij ons de deur uit, als er voor 22.00u is betaald en de gegevens door ons geaccepteerd zijn. Door de handmatige controle kan een bezorging later plaatsvinden dan verwacht. Wij accepteren Mastercard en Visa.

PayPal

Voor betalingen via PayPal heb je een account nodig bij PayPal. Log in met je PayPal gegevens of maak hier een account aan. Via PayPal kunnen er verschillende betalingen worden gedaan van een bankrekening of creditcard. Wanneer er via PayPal wordt betaald is de betaling direct bij ons binnen. De bestelling gaat dan dezelfde dag bij ons de deur uit, als er voor 22.00u is betaald.

Multisafepay

Multisafepay bekijkt 3 punten voordat ze een transactie goedkeuren: MultiFactor B.V. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zonder opgave van redenen een aanvraag af te wijzen. Je krijgt indien mogelijk direct online te zien of jouw verzoek wel, niet, of voorwaardelijk wordt goedgekeurd. Deze voorwaardelijke goedkeuring is in beginsel enkel het resultaat van een gegevenscontrole door ons. Desgewenst kun je een verzoek indienen schriftelijk bericht te ontvangen met opgave van redenen. Dit verzoek wordt alleen in behandeling genomen, indien MultiFactor een geldig identiteitsbewijs van de aanvrager ontvangt.

Binnen één werkdag na aanvankelijke voorwaardelijke acceptatie, kan MultiFactor deze voorwaardelijke acceptatie alsnog weigeren. Jouw aanvraag wordt hiermee alsnog afgewezen. De voorwaardelijke acceptatie hangt samen met het feit dat de goedkeuring vooralsnog uitsluitend het resultaat is van beperkte gegevenscontrole.

Als basisvoorwaarden voor de beoordeling van jouw aanvraag dien je minimaal de volgende informatie te verstrekken:

Jouw NAW- en contactgegevens. Het factuur- en bezorgadres bevindt zich in Nederland. Dit adres mag geen postbus adres zijn en je dient over een vaste woon- en/of verblijfplaats te beschikken binnen Nederland;

Jouw geboortedatum, waaruit blijkt dat je 18 jaar of ouder bent;
Jouw bankrekeningnummer.

Onduidelijkheden:

Jouw factuur- en bezorgadres ligt in Nederland. Dit adres is geen postbus adres;

Je bent 18 jaar of ouder;

Het totaalbedrag van uw order is niet hoger dan € 300 ,- ;

Je bent niet failliet verklaard, of onder curatele/bewind gesteld. Eveneens is er geen

verzoek/vordering daartoe ingediend;

Je hebt geen surseance van betaling aangevraagd of je verkeert in surseance van betaling,

schuldsanering/bemiddeling danwel is hier een aanvraag voor ingediend of je dreigt hierin te verkeren;

Je verkeert niet in een situatie waarin je bent opgehouden je schulden tijdig en integraal te voldoen;

De Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen is niet op jou van toepassing.

Je bent handelingsbekwaam en beschikkingsbevoegd.

De waarde van jouw (eerste) bestelling is niet lager of hoger dan het bedrag dat de aan jou

verkopende partij toestaat om achteraf te mogen betalen;

Je hebt bevrijdend de eerste bestelling betaald voordat je een tweede keer achteraf kunt betalen.

Indien je bovenstaande gegevens verstrekt omdat je door het plaatsen van de bestelling gebruik wenst te maken van de achteraf betaalservice van MultiFactor, verleen je uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken en te toetsen op een dergelijke wijze dat MultiFactor jouw gegevenscontrole op een deugdelijke en zorgvuldige wijze kan beoordelen en je tevens kan informeren of de aanvraag (voorwaardelijk) is geaccepteerd.

Je verklaart door middel van deze aanvraag de betalingsverplichtingen die voortvloeien uit jouw bestelling volledig en tijdig te kunnen nakomen.

VVV Giftcard

De meest geaccepteerde online shopping giftcard, nu ook in te wisselen bij Megagadgets. Kijk op www.vvvcadeaubonnen.nl voor meer info.

 

V3: Waar vind ik mijn betaalgegevens?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een orderbevestiging met alle gegevens en een betalingsmail. Dit kan soms in het ongewenste postvak terecht komen, kijk dus ook hier.

 

V4: Waar vind ik mijn factuur?

Bij de bestelling ontvang je altijd een kopie van de factuur. Zit de factuur er niet bij of wil je deze nogmaals per e-mail of post ontvangen? Mail dit verzoek dan samen met het ordernummer naar de klantenservice en wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk een kopie van het factuur ontvangt.

LET OP! Met Internet Explorer en Safari kunnen veel functies van onze website niet werken wegens een verouderde webbrowser. Wij adviseren je om Google Chrome te gebruiken en mocht je hier nog problemen ondervinden dat kun je contact opnemen met onze klantenservice.