+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Maskers

Maskers

Zet één van onze grappige maskers op en maak je outfit compleet! Hier vind je, voor verschillende gelegenheden, het perfecte masker. Neem ook eens kijkje bij onze Hoofddeksels.

per pagina
2 producten
per pagina
2 producten
Maskers

Maskers

Jij bent zeer waarschijnlijk van plan om iedereen angst aan te jagen, of niet? Dan zijn maskers daar de perfecte tools voor! Je hebt ze vast wel in een tv-show, internet-meme, film, of op YouTube gezien. En dan zeker weten met name de Paardenmaskers. Ze zien er niet uit, slaan nergens op, en gaan nergens over. Maar ze zijn gewoon grappig, raar, en vreselijk leuk om te dragen! Super voor Halloween, carnaval of voor thema feestjes. 

Maskers dieren

Zoals gezegd hebben wij de geweldige Paardenmaskers in huis. Maar wij zouden MegaGadgets niet zijn als ons assortiment niet veel meer bevatte! Wat dacht je van de Varkensmasker? Ideaal als je flink de aandacht wilt trekken met een carnaval masker! Of de Pug Dog Mask als je flink de beest uit wilt hangen. Dit masker heeft de suffe, maar snoezige blik van een pug-hondje en zal zeker vele harten doen smelten. Deze dierenmaskers zijn uitermate geschikt als carnavalsmaskers of om te dragen voor Halloween.

Halloween

Dit is natuurlijk de nacht waarin je lekker de griezel kan uithangen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om iedereen witte haren te bezorgen! Tussen onze Halloween gadgets vind je vampier tanden (zelfs gouden), Zombie Sloffen, en nog veel meer! Om je outfit compleet te maken kan de Jason Voorhees Masker niet ontbreken natuurlijk, want dat is toch wel het hoogtepunt van de avond! Mocht je je wat minder moorddadig voelen, kan je ook gewoon Mr. Fox, het vossenmasker opdoen. De bek beweegt mee bij het praten, dus het is net levensecht! Hoe  dan ook, of je nou voor het paarden masker of voor wat anders gaat: onze maskers zorgen net voor dat ene beetje extra en maken dus je avond helemaal compleet!

Haal de leukste maskers nu bij MegaGadgets!