+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Rookplanken - Diverse vormen - Smokey Olive Wood

Vanaf € 21,90
Rook je gerechten naar perfectie!
Voorraadstatus laden

Wil je jouw BBQ-niveau upgraden? Haal dan de Smokey Olive Wood Smoking Planks! Een eenvoudige tool om je gerecht een heerlijke rooksmaak te geven.

Omschrijving

Heerlijke Rooksmaak door de rookplanken!

De Smokey Olive Wood Rookplanken zijn er om je gerechten te veranderen met heerlijke rokerige geuren en zalige aroma's. We bieden twee varianten aan:

Rookplant Olijf rechthoek (22x11cm - 2 stuks): De rechthoekige rookplanken brengen een heerlijke smaak van olijfhout naar je barbecue. Deze rookplank kan je gebruiken voor het roken van vis, vlees of groenten en krijg een heerlijke rooksmaak!

Smokey Olive Wood rond (110cm - 3 stuks): De set van 3 zorgt voor een heerlijke geur en smaak bij je gerecht. Je kan de ronde rookplank gebruiken voor vlees, vis of groenten en nog meer! Met hun subtiele afmeting zijn ze perfect voor elke griller. 

Laat eerst de Rookplank weken in water. Plaats vervolgens de natte kant op de hete barbecue. Vervolgens kan je de vis, vlees of groentes op de rookplant leggen. De plank voegt nu een heerlijke rokerige smaak aan je gerecht.

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Perfect te gebruiken voor het roken van vis, vlees of groenten
  • Duurzaam en herbruikbaar

Haal nu je Smokey Olive Wood Rookplanken bij MegaGadgets! Maak van elk BBQ-avond een feest!

Specificaties
SKU
51FG000061-V-03-110MM