+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Rookplank

Rook je gerechten naar perfectie!
Voorraadstatus laden

Perfect te gebruiken om vis te roken - Rookplank bbq - BBQ accessoires

Wil je jouw BBQ-niveau upgraden? Haal dan de rookplanken van Smokey Olive Wood in huis! Een eenvoudige tool om je gerecht een heerlijke rooksmaak te geven.

Omschrijving

Heerlijke Rooksmaak door de rookplanken!

De rookplanken van Smokey Olive Wood zijn er om je gerechten te veranderen met heerlijke rokerige geuren en zalige aroma's. We bieden twee varianten aan:

Rookplant Olijf rechthoek (22x11cm - 2 stuks): De rechthoekige rookplanken brengen een heerlijke smaak van olijfhout naar je barbecue. Deze rookplank kan je gebruiken voor het roken van vis, vlees of groenten en krijg een heerlijke rooksmaak! Het plankje gaat ongeveer 5 tot 7 keer mee.

Smokey Olive Wood rond (110cm - 3 stuks): De set van 3 zorgt voor een heerlijke geur en smaak bij je gerecht. Je kan de ronde rookplank gebruiken voor vlees, vis of groenten en nog meer! Met hun subtiele afmeting zijn ze perfect voor elke griller. Het ronde plankje gaat ca. 5 tot 7 keer mee.

Gemakkelijk kort koud roken!

Het handige van deze rookplanken is dat je er kort koud mee kan roken. Laat eerst de rookplank weken in water. Plaats vervolgens de natte kant op de hete barbecue. Vervolgens kan je de vis, vlees of groentes op de rookplant leggen. De plank voegt nu een heerlijke rokerige smaak aan je gerecht. De rookplanken kun je perfect gebruiken voor als je korte rook mee wilt geven.

Handige rookplank BBQ die perfect is voor vis!

De rookplanken worden vooral gebruikt voor vis (zalm), door zijn veelzijdigheid kan je het ook gebruiken voor verschillende andere soorten voedsel, waaronder gevogelte, varkensvlees, rundvlees, groenten en zelfs kaas. Ze voegen een unieke smaakdimensie toe aan je gerechten. Gebruik rookplanken wanneer je wat variatie wilt toevoegen aan je gerechten. Als je gasten hebt voor een barbecue of grillfeest, kun je rookplanken gebruiken om indruk te maken. De rooksmaak voegt een gastronomisch tintje toe aan je gerechten en laat zien dat je aandacht besteedt aan detail. De rookplanken zijn ook nog is makkelijk te gebruiken!

Kenmerken Rookplanken 

  • Beschikbaar in twee varianten: rond en rechthoek
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Perfect te gebruiken voor het roken van vis, vlees of groenten
  • Duurzaam en herbruikbaar

Smokey Olive Wood staat bekend om zijn unieke smaakprofiel en smaakintensiteit. Deze houtsoort, afkomstig van olijfbomen geeft een milde, subtiele en toch uitgesproken rooksmaak aan gerechten. De ene smaak heeft een sterkere smaakintensiteit dan andere, maar één ding is zeker. Smaak krijg je gegarandeerd! Haal nu je Smokey Olive Wood Rookplanken bij MegaGadgets! Maak van elk BBQ-avond een feest!

Specificaties
SKU
51FG000061-V-03-110MM
EAN
660042704757
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp