Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

Rhythm Sticks

Waardering:
95% of 100
€ 7,95
Niet op voorraad

Deze Rhythm Sticks zijn digitale drumsticks met een ingebouwde speaker en maken geluid als je gewoonweg in de lucht slaat. Je hebt geen drumstel meer nodig om te drummen. Nu komt je airdrum echt tot leven!
• Met backingtrack om op te drummen
• Met licht aan het uiteinde
• Werkt op batterijen

Deze digitale drumsticks hebben een speaker in hun basis en wanneer je in de lucht "slaat", maken ze een geweldig geluid! Ligt het nu aan ons, of komt hiermee de droom uit van iedereen. Wanneer je de Rock Beat Drumsticks aanzet, kun je kiezen tussen een klassieke beat, een elektronische beat of een cymbal beat. De drumstokjes geven zelfs licht aan het uiteinde, waardoor je er ook 's avonds mee kunt drummen. Nu zijn er nog altijd mensen die zeggen dat er een koptelefoon bij had moeten zitten. Maar die mensen begrijpen niet dat drummers gewoon veel lawaai moeten maken. Dat is namelijk het hele doel van drummen. Wanneer je hier slechts 1 set van hebt, dan kun je er vergif op innemen dat iedereen erom zal vechten.

Rhythm Sticks

Begin nu met het ontwikkelen van jouw kunsten als air drummer. Het enige wat je nodig hebt zijn deze drumstokken. Heb je genoeg talent en vind je dat iedereen dat mag zien? Upload dan hieronder je filmpje. Wij zijn benieuwd.

Kenmerken Rhythm Sticks:

Gave digitale drumsticks
Drum, Crash en snare
Oplichtend uiteinde
Een melodie om mee te drummen
Elke stok is 35cm lang
Werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen)

Meer informatie
SKU00594
EAN8719481353124
Lengte5
Breedte245
Hoogte10
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Rhythm Sticks
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.