Mens Erger Je Niet XXL Drankspel - Incl. 16 Grote Cups - Grote Dobbelsteen - Plastic Vloerzeil - Drinking Ludo XXL

Special Price € 9,95 Regular Price € 14,95
Op voorraad

voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

De avonden worden nu nog leuker met dit te gekke “Mens erger je niet XXL drankspel”. Met dit drankspel, ook wel bekend als “Drinking Ludo”, daag jij je vrienden uit op een extra groot “Mens erger je niet” spel met jouw favoriete drankje.

• Mens erger je niet XXL drankspel
• Plastic vloerzeil van 90 x 90 cm
• Inclusief 16 grote cups en een grote schuim dobbelsteen

Van het bekende “Mens erger je niet drankspel” is er nu ook de nóg grotere versie! Met deze XXL versie kan je je drank avonden nu nog leuker maken en nog fanatieker je vrienden uitdagen. Haal je favoriete drank in huis en vul de 16 te gekke cups helemaal vol. Verdeel de teams en speel het spelletje met z’n vieren, tweeën, drieën of maak nog grotere teams en begin met ze alle aan dit te gekke spel. Zorg dat jouw drank cups als eerste binnen zijn, drinks deze cups leeg en je wint het XXL drankspel.  

Het spelbord, in dit geval het vloerzeil, is 90 cm bij 90 cm groot en is gemaakt van plastic.  De cups, ook wel bekend van de ‘Redcups’, bestaan uit 4 kleuren om zo ieder team zijn eigen kleur te geven. Laat ieder zijn/haar eigen cup vullen met hun favoriete drankjes en succes is verzekerd. Met dit Mens erger je niet XXL drankspel zorg je voor de gezelligste en fanatiekste spel- en drankavondjes en heb je een drank gezelschapsspel in huis die voor iedereen leuk is. 

Mens Erger Je Niet XXL Drankspel | MegaGadgetsKenmerken Mens erger je niet XXL drankspel:

Drinking Ludo XXl
Drank gezelschapsspel
Plastic vloerzeil
4 x 4 cups
Afmetingen vloerzeil: 90 x 90 cm
Afmetingen bekers: 300 ml

 

Meer informatie
SKU05022
EAN4029811440146
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Mens Erger Je Niet XXL Drankspel - Incl. 16 Grote Cups - Grote Dobbelsteen - Plastic Vloerzeil - Drinking Ludo XXL
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die dit leuk vonden, waren hier ook in geïnteresseerd:

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.