+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Magnetron eierkoker

Special Price € 5,95 Regular Price € 8,95
Magnetron eierkoker
Magnetron eierkoker
Special Price € 5,95 Regular Price € 8,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Het is nu een eitje om een eitje te koken met deze Magnetron Eierkoker. Doe je ei en wat water in de Boiley en stop hem in zijn geheel in de magnetron. In 3 tot 5 minuten heb je dan een lekker hard of zacht gekookt eitje met weinig moeite! - Neemt weinig ruimte in - Leuk kippen design - Voeg water toe en zet het in de magnetron

Omschrijving

Om een lekker eitje te koken heb je voortaan alleen nog maar deze Magnetron Eierkoker en een magnetron nodig. Zo krijg je toch nog de nodige eiwitten binnen tijdens alle haastige bezigheden. Zet je eitje ’s morgens in de magnetron en kleed je aan voordat het ei gekookt is. Of nog mooier: je hebt in no time een gekookt ei tijdens je lunch zonder een gasstel nodig te hebben of een pannetje! Ook bij het bereiden van een snelle avondhap is deze magnetron eierkoker een ware uitkomst. Geen gedoe met een pannetje, gas, water dat overkookt en eieren die barsten. Met deze magnetron gadget maak je binnen ca. 3-5 minuten een zacht, medium of hard gekookt ei bij maximaal 1000Watt.

Voor een heerlijk eitje!

Alles wat je moet doen is het ei in deze schattige eierkoker zetten, een beetje water erbij doen, de bovenkant erop draaien en hem in de magnetron zetten. Wacht een paar minuutjes en ping! Daar is jouw perfect gekookte ei zonder barsten en precies naar wens. Waar wacht je nog op? Bestel jouw Microwave Boiley vandaag nog en je zult ongetwijfeld geen genoeg krijgen van de heerlijke magnetron eieren!

Kenmerken Magnetron Eierkoker:

Magnetron eierkoker
In no time een gekookte ei
Diameter: ongeveer 6 cm
Hoogte: ongeveer 11 cm
800 watt: 3.5 minuten zacht gekookt, 5.5 minuten hard gekookt
1000 watt: 3 minuten zacht gekookt, 5 minuten hard gekookt

Specificaties
SKU
03434
EAN
8719481355081
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp