Automatische Zeepdispenser

Waardering:
90% of 100
€ 14,95
Niet op voorraad

Voorkom verspreiding van bacteriën met de Automatische Zeepdispenser! Met zijn compacte en moderne ontwerp kun je de zeeppomp in elke ruimte plaatsen.
• Infrarood sensor
• Werkt op batterijen
• Ook te gebruiken met afwasmiddel of desinfectiemiddel

Geef bacteriën geen schijn van kans met deze hygiënische Automatische Zeepdispenser. Door middel van de infrarood sensor kun jij je handen inzepen zonder de zeeppomp aan te raken. Zo voorkom je dat alle bacteriën zich verspreiden over de zeeppomp. Ook zorgt het zeeppompje ervoor dat precies de juiste hoeveelheid zeep uit de automaat komt.

De zeepdispenser zorgt voor een afgemeten hoeveelheid van 1 ml zeep, zodat je precies genoeg krijgt om je handen te reinigen zonder deze uit te drogen. Het design is erg modern en neutraal, waardoor hij in elk interieur past. Naast handzeep kun je de zeepdispenser met sensor ook gebruiken voor afwasmiddel, desinfectiemiddel of een andere vloeistof.

Om de Automatische Zeepdispenser te gebruiken, dien je eerst batterijen te plaatsen. Aan de onderkant van de dispenser verwijder je het klepje en vul je hem met vier AAA-batterijen welke niet inbegrepen zijn. Zorg ervoor dat je dit klepje vervolgens weer goed sluit. Schuif vervolgens aan de bovenkant de deksel eraf en haal het dopje eruit. Vul dit met jouw favoriete handzeep en sluit het weer goed af. Schakel hem in door op de aan- en uitknop onderop te drukken. Je kunt nu genieten van de handige elektrische zeeppomp.

Aan de voorkant van de zeepdispenser bevindt zich een kijkvenster waarmee je in de gaten kunt houden of de zeep bijna op is en hij bijgevuld kan worden. De zeeppomp staat op anti slip pootjes zodat hij niet wegschuift en niet op een eventueel natte bodem staat.

Tip: Voeg een beetje water bij de zeep zodat hij nog soepeler doorloopt!

Let op: bij het eerste gebruik dien je de dispenser een aantal keer te activeren zodat de zeep de volledige slang doorlopen is.

Kenmerken Automatische Zeepdispenser: Hygiënisch je handen wassen doe je met de Automatische Zeepdispenser!

Zeeppomp met sensor
Infrarood sensor
Hygiënisch in gebruik
Altijd de juiste hoeveelheid zeep
Eenvoudig te reinigen
Werkt op 4 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
Kleur: Wit
Gewicht: 165g
Inhoud: 200ml
Afmetingen: 7cm x 7cm x 18cm

Meer informatie
SKU04776
EAN8719481355982
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Automatische Zeepdispenser
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.