+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Draai De Pijl, Drinkspel

€ 3,50
Draai De Pijl, Drinkspel
Draai De Pijl, Drinkspel
€ 3,50
Bewaar voor later
Draai, drink en lach tot je erbij neervalt!
Voorraadstatus laden

Inclusief 1 shotglas - Leuk Drankspel - Party Accessoire

Breng je feestjes tot leven met ons 'Draai De Pijl, Drinkspel'! Dit onvoorspelbare drankspel voegt een dosis humor en opwinding toe aan elke gelegenheid. Draai aan de pijl en ontdek wie er moet drinken, terwijl lachen en plezier de boventoon voeren.

 

Omschrijving

Laat het feest draaien en de drank vloeien met Draai de pijl!

Op zoek naar een manier om je feestjes, borrels, of gewoon een gezellige avond met vrienden wat pittiger te maken? Zoek niet verder! Het draai de pijl, drinkspel is hier om je te helpen lachen, proosten en genieten als nooit tevoren. Dit drankspel is een absolute must-have voor iedereen die houdt van plezier, drankjes en goed gezelschap.

Één van de leukste drankspellen!

Het spel bevat één shotglas en een houder met pijl. Hoe je het spel moet spelen is een eitje. Pak en vul je shotglas. Leg vervolgens het shotglas op de houder. Geef vervolgers de pijl een draai, degene die de pijl aanwijst moet de inhoud van het shotglaasje drinken. That's it!

Het beste van alles is dat ons drankspel wordt geleverd met een schotglas, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het missen van een druppel plezier. De pijl bepaalt wie er moet drinken. Met het schotglas binnen handbereik, kun je meteen proosten op de winnaar (of verliezer, afhankelijk van hoe je het bekijkt).

Altijd en overal plezier!

Wat dit spel echt speciaal maakt, is de humor en onvoorspelbaarheid. Je weet nooit waar de pijl naartoe zal wijzen, dus elke draai brengt nieuwe verrassingen en lachbuien met zich mee. Het is een geweldige manier om iedereen betrokken te houden en de avond levendig te houden.

Het drankspel is ook compact en draagbaar, dus je kunt het overal mee naartoe nemen. Of je nu op vakantie gaat, gaat kamperen of gewoon bij een vriend thuis langsgaat, je hebt altijd een leuke en vermakelijke activiteit bij de hand

Kenmerken Draai de pijl:

  • Bevat een houder met pijl
  • Bevat één shotglas (ca. 50 ml en 10.5 cm)
  • Makkelijk te spelen
  • Compact formaat om overal mee naartoe te nemen

Voeg wat extra pit toe aan je volgende bijeenkomst en bestel vandaag nog het 'draai de pijl, drinkspel'. Het is een geweldige manier om herinneringen te maken, te lachen en te proosten op het goede leven. Wil je dit leuke en makkelijke drankspel ook in huis hebben? Draai de pijl haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
93/2047
EAN
4029811247547
Lengte
108 mm
Breedte
55 mm
Hoogte
215 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp