Vaderdag Cadeau: Stoer en Mannelijk

De tweede zondag van juni is het weer zover: het is Vaderdag. De dag waarop wij onze papa´s extra mogen verwennen. Meeste mannen hebben het al eerder meegemaakt, maar natuurlijk zijn er ook weer kersverse papa's die voor het eerst in het zonnetje gezet zullen worden. Nou is het vaak wel lastig om een leuk cadeau voor mannen uit te zoeken, want vaak zijn zij blij met alles. Maar toch is het wel leuk om cadeau te geven waar ze echt wat aan hebben. En laten we nou voor jou de leukste Vaderdag Cadeau Tips op een rij gezet te hebben om jouw grote held dit jaar extra te verrassen 😛 Je leest het hieronder!


Beauty is in the eye of the BEER holder..

Of je nou op een terras zit op gewoon lekker op de bank tijdens de film, een ijskoud glaasje bier op z'n tijd kan er best goed in. Voor papa's is dat glaasje bier een moment voor zichzelf, een moment van rust, een moment van gezelligheid, of een moment om te delen met zijn dierbaren.

Het lijkt misschien wel een beetje cliché, een bier voor Vaderdag. Maar een bier cadeau hoeft niet meteen een six-pack Heineken te betekenen (Maar mag natuurlijk ook altijd erbij!) Maak het lekker origineel en zoek de gekste en leukste bier gadgets uit wat hij helemaal niet zou verwachten.

Vaderdag Cadeau: Bier Gadgets
Papa = GRILLMASTER

We zitten alweer in juni, het weer wordt natuurlijk steeds beter en de BBQ tuinfeestjes worden weer massaal georganiseerd. En laat Vaderdag nou net op 16 juni vallen. De barbecue kan weer uit de schuur gehaald worden en de lekkerste grill hapjes kunnen weer op tafel gezet worden.

Mannen voelen zich vaak het mannelijkst wanneer zij een heerlijke steak kunnen grillen achter de BBQ. Of je nou op het balkon gaat barbecueën of in de tuin, een goede barbecue is waar het allemaal mee begint. Het hoeft niet één van de duurste te zijn, maar misschien vindt jouw vader een kleine barbecue wel het fijnst om mee te werken! Haal verschillende soorten vlees en groenten en gooi ze er lekker op. Niet alleen is het BBQ heerlijk, maar het is ook nog eens supergezellig om met de hele familie te doen! Gegarandeerd dat jouw vader een onvergetelijk dag meemaakt!

Vaderdag Cadeau: BBQ Gadgets
Wine flies when you are having fun

Net zoals er mannen zijn die echte bierlovers zijn, zo zijn er ook veel papa's die juist genieten van een lekker glaasje wijn. Eigenlijk geldt hier hetzelfde regel als met bier. Als jouw vader van wijn houdt, dan hoeft dat niet te betekenen dat je enkel een fles wijn als cadeau kan doen. Een wijn cadeau kan in verschillende soorten en maken komen. Denk daarbij aan een wijn decanter of een aerator die de wijn nog beter doet smaken. Combineer dat met een lekker speciaal kaasplankje en een goed boek om het wijn plaatje helemaal compleet te maken!

Vaderdag Cadeau: Wijn Gadgets


Ben je geïnspireerd geraakt en zoek jij hét perfecte Vaderdag Cadeau voor jouw papa? Nou..daar doen wij het natuurlijk voor. Om je het nóg gemakkelijk te maken hebben wij de leukste Vaderdag Cadeaus al voor je op een rij gezet. Je hoeft alleen nog maar hier te klikken voor jouw toffe vaderdag cadeau!

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie