Vogelvoederhuisje

Waardering:
100% of 100
€ 9,95 € 19,95
Niet op voorraad

Fleur jouw tuin op met dit unieke, houten Vogelvoederhuisje. Je kunt kiezen uit drie leuke designs: café, boerderij of restaurant. Uniek houten Vogelvoederhuisje die jouw gevederde vrienden comfort en luxe bieden. Makkelijk te monteren in de tuin of aan je balkon.
• Origineel vogelvoederhuisje
• Hang hem op of plaats hem op een paal
• Kies het leukste vogelhuisje!

Een vrolijke tuin vol met groen en fladderende vogeltjes, dat is pas een leuke tuin! Met ons Vogelvoederhuisje zorg jij ervoor dat jouw tuin ook een levendig vogelparadijsje wordt.

In plaats van een simpel en ietwat saai voederhuisje heb je keuze uit drie leuke tafereeltjes: een landelijke boerderij, een sfeervol restaurant of een gezellig café. Kies het vogelvoederhuis dat het beste bij jou en in jouw tuin past.

Elk vogelhuisje heeft een dak met klep die open kan. Op die manier kun je eenvoudig het vogelzaad erin gooien. Onderaan alle huisjes zit een kleine opening waardoor het voedsel buiten het huisje op de rand terecht komt. Vanaf hier kunnen de vogeltjes eenvoudig een lekker hapje eten!

Hang het vogelhuisje eenvoudig op aan een tak, schutting of aan het balkon. Heb je liever een staand voederhuisje? Bevestig hem dan op een paal door middel van een aantal schroeven in de vier daarvoor bestemde gaatjes in de bodem (schroeven niet meegeleverd).

Naast dat de vogels hartstikke blij zijn met een lekker hapje in de zomer of nodig voedsel in de herfst/winter, staat dit Vogelvoederhuisje hartstikke leuk in jouw tuin of op jouw balkon!

Vogelvoederhuisje voor gezelligheid in de tuin.

Kenmerken Vogelvoederhuisje:

Voederhuisje voor vogels
Keuze uit 3 varianten
Origineel vogelhuisje
Vrolijk uiterlijk
Klap het dak handig open
Handig touw om op te hangen
Tuin opfleuren
Outdoor gadget
Materiaal: Dennenhout
Kleur: Verschillende varianten
Gewicht: 670g
Afmetingen: 18 x 18 x 23,5 cm
Keuze uit: Vogelhuisje café, vogelhuisje boerderij, vogelhuisje restaurant

Meer informatie
SKU04675
Lengte18
Breedte18
Hoogte23
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vogelvoederhuisje
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die dit leuk vonden, waren hier ook in geïnteresseerd:

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.