MegaGadgets getest: De ultieme cadeaus voor Valentijn!

Valentijn staat weer voor deur, en velen grijpen deze kans graag aan om een tof cadeau voor hun lief te kopen. Wij zochten alvast een aantal cadeaus bij elkaar en kwamen uit bij het valentijnsassortiment van MegaGadgets. Van grappige tot praktische cadeaus, wij testten er een aantal voor je uit. Lees mee en doe inspiratie op voor 14 februari!

Waarmee verras jij je lief op 14 februari? Wij haalden alvast deze leuke MegaGadgets items in huis om ze voor jou te reviewen…

Origineel cadeau: het boeket teddyberen!
Boeket Teddyberen

Een bosje bloemen doet het natuurlijk altijd goed, maar verwelkt snel en daardoor geniet je er minder lang van. Het boeket teddyberen bestaat uit elf super schattige beertjes met een kroontje, erg leuk om naar te kijken. Je hoeft ze geen water te geven, want de teddyberen met roze strikken staan voor altijd in bloei!

Je lover verrassen met iets super origineels? Dan ga je absoluut voor het boeket teddyberen van MegaGadgets. Rozen verwelken en scheepjes vergaan, maar dit teddyberen boeket blijft voor altijd bestaan. Als dat niet leuk is?!

Het Valentijn assortiment van MegaGadgets
MegaGadgets

Hierboven hebben we alvast drie originele cadeaus uitgelicht, maar MegaGadgets heeft nog veel meer voor je in petto. Van ondeugende cadeaus zoals furry handcuffs, tot zachte kussens, knuffels, bijzondere mokken en wijnglazen. Neem dus zeker zelf eens een kijkje. Welk cadeau is jouw favoriet?

Speciaal voor jou zetten wij samen met MegaGadgets nog een scherpe exclusieve code voor je klaar: VALENTIJN10 Daarmee pak je maar liefst 10% korting op je bestelling.

OVER DE AUTEUR
Yvonne
Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor SarenzaAlbelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Bron: Goedkoop.be

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (1)

Schrijf een reactie