Een nieuwe moeder kan altijd wel een cadeautje gebruiken

Als nieuwe moeder verandert er ontzettend veel in je leven. Je hebt niet alleen een prachtige nieuwe baby, maar je dagelijkse routine ziet ook enorm veel veranderingen. In dat geval is het natuurlijk heel erg fijn als er mensen in je leven zijn die hulp bieden om de transitie naar het moederschap soepel laten verlopen. En dit kan natuurlijk op verschillende manieren worden gedaan.

Wat is nou een leuker manier om een nieuwe mama te verwennen dan met cadeautjes. Een cadeau voor de baby is niet alleen erg leuk om te doen, maar het zorgt er ook voor moeders niet al te veel zelf hoeft te kopen. Maar vergeet ook niet de mama zelf! Nieuwe moeders horen natuurlijk zelf ook verwend te worden zodra de baby er is. We hebben dan ook hieronder de leukste cadeautips voor je op een rij gezet voor zowel baby als mama!


4 leuke cadeautjes voor de baby

 • Kleding
  Baby's kunnen per dag verschillende outfits dragen. Dit kan komen door een overvolle luier die een beetje is overgelopen. Maar ook wanneer ze een boertje laten en het melk weer naar boven komt. Wat de reden ook mag zijn, je kunt nooit genoeg babykleren. Wees niet bang om moeders te vragen welke maat kleding de baby draagt, want voor je het weet is baby alweer uit de kleren gegroeid!


 • Schoenen
  Iedereen is het vast mee eens dat er niets schattigers is dan babyschoentjes. Oké oké.. misschien de voetjes van de baby zelf! Je hebt zoveel verschillende leuke schoentjes in dierenvormen en kleuren dat het ontzettend moeilijk is om slechts één te kiezen. En waarom zou je maar één kiezen, baby's moeten toch ook hun voetjes warm houden!


 • Babynestje
  Slapen, eten, boeren en poepjes laten; dat is het leven van een baby de eerste 3 maande tot 6 maanden. Daarom is het natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat ze er comfortabel bij liggen. Een babynestje zorgt ervoor dat ze in elke kamer een heerlijk plekje hebben om te liggen.


 • Dekentjes
  Om te kunnen slapen is het handig om een baby te wikkelen in een dekentje, zodat ze niet te veel bewegen. Dit helpt ze om tot rust te komen en vervolgens in slaap te vallen. Een schattig dekentjes is dan ook een heel leuk cadeau om te geven aan een kersverse moeder. En wie weet wordt het dekentje wel zijn favoriete blanky wanneer hij of ze wat ouder wordt.

4 leuke ideeën voor de kersverse moeder

 • Babysitten
  We hebben het al eerder gezegd, zodra je een baby krijgt, je hele dagelijkse routine verandert. Je hebt bijna geen tijd meer voor jezelf om bij te komen en even met je partner uit eten te gaan. En dat is wel hard nodig om weer op energie te komen. Door even langs te komen om op de baby te passen zou je haar ontzettend helpen. Help ze om het romance levend te houden!
 • Boodschappen doen
  Boodschappen doen is een hele klus, maar boodschappen doen met een baby is een next level niveau. De stappen die je al moet nemen voordat je in de auto kan stappen is al een task op zichzelf. Een helpende hand is enorm welkom voor een nieuwe moeder, in ieder geval tot ze alles onder controle heeft.
 • Koken voor mama
  Moeders horen eigenlijk altijd in het zonnetje gezet te worden. Hoe leuk is het dan om een speciaal etentje te koken voor een moeder met een pasgeboren baby. Zo kan ze er even heerlijk relaxed erbij zitten en bijkletsen zonder zorgen.
 • Comfortabele pyjama-kleding
  Iedereen zit liever in een oversized joggingbroek dan een spijkerbroek op de bank. Dit is voor een nieuwe moeder niet heel anders. Als nieuwe moeder ben je de hele dag en nacht druk bezig met je baby. Dan wil je je wel op je gemak voelen. Een lekkere pyjama of andere comfortabele kleren die ze thuis aan kunnen doen zou heel fijn zijn.

TIP: Vindt de kersverse moeder het fijn om van andere moeders te horen en haar ervaringen te kunnen delen? Op het forum van 24Baby.nl vindt ze alle informatie en tips die ze nodig heeft. Want samen staan we er altijd sterker voor!

Op zoek naar leuke ideeën voor een babyshower? Lees dan onze MegaBlog over Leukste Babyshower Cadeaus!

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie