+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Bobblehead Middelvinger

€ 4,95
Bobblehead Middelvinger
Bobblehead Middelvinger
€ 4,95
Bewaar voor later
Uit je gevoelens met één simpele beweging!
Voorraadstatus laden

Op Zonne-energie - Grappige Auto Decoratie - Middelvinger voor in de Auto - Bobblehead Dashboard Accessoire

Meer plezier aan je dag willen toevoegen? Haal dan de bobblehead middelvinger! Deze helpt je gegarandeerd door je verveling heen. Beweeg de middelvinger wanneer jij wilt. Leuk voor iedereen!

Omschrijving

Oneidig veel plezier met de Bobblehead middelvinger!

Hou je vast! Hier komt de meest hilarische gadget aller tijden, de bobblehead middelvinger! Of je nu in een melige bui bent of gewoon een beetje plezier aan je dag wilt toevoegen, deze beweegbare middelvinger is er om je te laten lachen, elke keer weer.

Als het aankomt op grappen en humor, kan de beweegbare middelvinger niet worden overtroffen. Of het nu gaat om grappen met je vrienden, verjaardagsfeestjes of gewoon een beetje plezier, dit beeldje laat iedereen lachen. Soms moet je ook gewoon even stoom afblazen. Wat is een betere manier om dat te doen dan met een vriendelijke middelvinger? Het verlicht stress en brengt een lach op je gezicht.

Bobblehead auto

De bobblehead middelvinger is een geweldige manier om je auto een persoonlijk tintje te geven. Of je nu je gevoelens wilt uiten of gewoon een uniek en grappig element aan je voertuig wilt toevoegen, deze bobblehead past perfect bij je stijl De bobblehead middelvinger is er om je te helpen. Of je nu je frustraties wilt uiten of gewoon een grappige metgezel wilt voor onderweg, deze bobblehead heeft het allemaal. 

Humoristisch cadeau!

De bobblehead middelvinger is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon om iemand een glimlach op het gezicht te toveren, deze bobblehead is een gegarandeerd succes. Het is een cadeau dat zowel praktisch als grappig is, en het zal zeker een gespreksonderwerp zijn telkens wanneer iemand in de auto stapt.

Kenmerken Bobblehead middelvinger!

  • Grootte: De beweegbare middelvinger heeft een grote van ca. 7 cm
  • Geen batterijen voor nodig
  • Werkt op zonne-energie
  • Leuk voor jong en oud

Wacht niet langer! Laat je innerlijke rebel bruisen en voeg een vleugje humor en persoonlijkheid toe aan je auto met de bobblehead middelvinger. Bestel hem nu bij MegaGadgets en maak je autoritten een stuk leuker! De bobblehead middelvinger haal je bij MegaGadgets

Specificaties
SKU
57/9805
EAN
4029811440238
Lengte
50 mm
Breedte
55 mm
Hoogte
100 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp