+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Alcohol tester – Breathalyzer

€ 19,95
Alcohol tester – Breathalyzer
Alcohol tester – Breathalyzer
€ 19,95
Bewaar voor later
Drink, test, herhaal... maar met mate!
Voorraadstatus laden

Professionele Blaastest – Alcotest - Alcohol Cadeau – Alcoholblaasapparaat - LED display - 8 x 1 x 2,5 cm - 23 gram 

Maak je klaar om de nacht te veroveren met de geweldige mm Mini Breathalyzer - de ultieme metgezel voor verantwoord feesten en onvergetelijke avonturen! Dit kleine wonder heeft maar 10 seconden nodig om op te warmen, zodat je razendsnel kunt gaan testen. Blaas er maximaal 10 seconden in en je krijgt een snelle en nauwkeurige meting van je ademalcoholgehalte. De resultaten verschijnen in minder dan 5 seconden op het gebruiksvriendelijke scherm.

Omschrijving

Alcohol blaas test

Maak je klaar om de nacht te veroveren met de geweldige mm Mini Breathalyzer - de ultieme metgezel voor verantwoord feesten en onvergetelijke avonturen! Dit kleine wonder heeft maar 10 seconden nodig om op te warmen, zodat je razendsnel kunt gaan testen. Blaas er maximaal 10 seconden in en je krijgt een snelle en nauwkeurige meting van je ademalcoholgehalte. De resultaten verschijnen in minder dan 5 seconden op het gebruiksvriendelijke scherm. Maar wacht, er is meer!

Om energie te besparen en efficiëntie te garanderen, schakelt deze slimme blaastest automatisch uit na 10 seconden nadat je de resultaten hebt gezien. Het is als een superheld die je beschermt en tegelijkertijd de wereld redt. Maar dat is nog niet alles! Onze mm Mini Breathalyzer is niet alleen een serieus veiligheidsapparaat, het is ook een geweldige ijsbreker. Het zal zeker de nieuwsgierigheid van anderen wekken en leiden tot hilarische gesprekken. Het is de must-have nieuwigheidsgadget voor klanten die altijd de show willen stelen!

We hebben geen halve maatregelen genomen bij het ontwerpen van deze adembenemende gadget. De mm Mini Breathalyzer is uitgerust met een ultragevoelige directe verwarmingssensor voor maximale nauwkeurigheid. Met een testbereik van 0,00-0,19% BAG (Blaas Alcohol Gehalte) of 0,0-1,9 g/l, kun je erop vertrouwen dat je betrouwbare resultaten krijgt. Bovendien is dit apparaat compact en draagbaar, met afmetingen van slechts 8 x 1 x 2,5 cm en een gewicht van een veertje - 23 gram!

Dus waar wacht je nog op? Zeg vaarwel tegen onzekerheid en hallo tegen verantwoord feesten met de mm Mini Breathalyzer! Het is tijd om jezelf te laten zien en anderen te verbazen met je slimme keuze. Vergeet niet: drinken en lachen gaan hand in hand, maar veiligheid komt altijd op de eerste plaats!

 • Sensor: zeer gevoelige directe verwarmingssensor
 • Testbereik: 0,00-0,19% BAG | 0,0-1,9 g/l
 • Laadspanning: DC5V
 • Opwarmtijd: 10 seconden
 • Blaastijd: binnen 10 seconden
 • Responstijd: < 5 seconden
 • Automatische uitschakeling: 10 seconden nadat de testresultaten zijn weergegeven
 • Materiaal: ABS
 • Productafmetingen: 8 x 1 x 2,5 cm
 • Afmetingen verpakking: 10 x 8 x 2 cm
 • Netto gewicht: 23 gram
Specificaties
SKU
05100
EAN
8719481358617
Lengte
100 mm
Breedte
80 mm
Hoogte
20 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp