+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Zeemeermin Staart - Monovin

€ 24,95
Zeemeermin Staart - Monovin
Zeemeermin Staart - Monovin
€ 24,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Welk meisje wil er geen zeemeermin zijn? Zeemeermin zwemmen is erg populair en met deze Zeemeermin Staart – Monovin kun jij ook net zo sierlijk zwemmen als een zeemeermin! - Zwem als een echte zeemeermin - Geschikt voor schoenmaten 25 t/m 32 - Sierlijke blauwe monovin

Omschrijving

Na De Kleine Zeemeermin wilt elk meisje een zeemeermin zijn. Zwemmend door de zee en praten met vissen, dat is toch gaaf? Met deze Zeemeermin Staart - Monovin kun jij nu je droom waarmaken en als een echte zeemeermin zwemmen. De zeemeerminnenstaart werkt als een grote flipper waardoor je de zwembewegingen van een zeemeermin kunt nabootsen.

Wist je dat je nu ook speciale lessen hebt in zeemeermin zwemmen? Met deze zeemeermin zwemstaart kun je op zo een zwemles leren zwemmen als een echte zeemeermin.

De Zeemeermin Staart - Monovin is geschikt voor kinderen met schoenmaten van 25 t/m 32. Hoewel het natuurlijk hartstikke leuk is om met deze zeemeerminnenstaart te zwemmen, adviseren wij wel om altijd je kinderen in de gaten te houden tijdens het zwemmen. Omdat je voeten vastzitten in de zeemeermin zwemstaart is het verstandig om eerst in ondiep water te oefenen.

Kenmerken Zeemeermin Staart - Monovin:  Deze Zeemeermin Staart - Monovin is voor elk meisje die graag als zeemeermin wilt kunnen zwemmen!

Zeemeermin staart zwempak
Variant: monovin
Geschikt voor schoenmaat 25-32
Als een zeemeermin zwemmen
Leuk voor meisjes
Zeemeermin cadeau
Zwembad speelgoed
Zomer gadget
Vakantie gadget
Materiaal: PP, TPE en siliconen
Kleur: blauw
Gewicht:  340 gram
Afmetingen: 42 x 41 x 7 cm

Specificaties
SKU
04737
EAN
8719481355654
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp