+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Zandloper magnetisch zand - Voor een magische minuut - Zandloper - Sandglass with magnetic sand

Special Price € 10,95 Regular Price € 16,95
Zandloper magnetisch zand - Voor een magische minuut - Zandloper - Sandglass with magnetic sand
Zandloper magnetisch zand - Voor een magische minuut - Zandloper - Sandglass with magnetic sand
Special Price € 10,95 Regular Price € 16,95
Bewaar voor later
Een minuut vol magische betoveringen!
Voorraadstatus laden

Helemaal klaar met je oude zandloper en op zoek naar een nieuwe? Dan zit je hier perfect. De zandloper met magnetisch zand is een prachtige en moderne versie van de normale zandloper. De zandloper duurt 60 seconden lang en ziet er veel mooier uit dankzij het magnetische zand!

Omschrijving

Magische minuut door de zandloper magnetisch zand! 

Herinner jij je nog de klassieke zandloper van vroeger? Deze zandloper van Out of the Blue is gelukkig niet zo ouderwets. Het is een veel modernere en mooiere versie. Er is een geweldige twist aan deze oude klassieker. Het zand is namelijk magnetisch! 

Veel modernere zandloper!

De zandloper met magnetisch zand ziet er futuristisch uit. Laten we eerlijk zijn, wie wil er nu nog terug naar saaie gewone zand? Dit magnetische wonder is ontworpen om je te helpen gefocust te blijven. Het is perfect voor bijvoorbeeld een korte meditatiesessie of gewoon om even weg te dromen terwijl je naar de hypnotiserende beweging van het magnetische zand kijkt.

Ander design, dezelfde werking

Je draait gewoon de zandloper om en ziet hoe het magnetische zand zich een weg baant door de tijd, allemaal in slechts zestig seconden. Daarnaast word de zandloper geleverd met een houten onderzetter, zodat je hem overal kunt neerzetten. Zet hem op je bureau, je nachtkastje of zelfs op het aanrecht terwijl je een kopje koffie zet!

De zandloper met magnetisch zand is niet alleen een tijdsinstrument, maar ook een geweldige blikvanger. Naast dat het de tijd bijloopt, is het ook een mooi decoratie item. Het is een perfect cadeau voor die vriend die altijd klaagt over tijdgebrek.

Kenmerken van de zandloper met magnetisch zand:

  • De zandloper duurt een minuut lang
  • Heeft een hoogte van ca. 16 cm
  • Komt met houten onderzetter

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw zandloper met magnetisch zand en zet de tijd naar jouw hand. Minuten zijn kostbaar, en nu kun je er eindelijk eentje claimen voor jezelf. De zandloper met magnetisch zand haal je bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
79/3289
EAN
4029811444281
Lengte
96 mm
Breedte
96 mm
Hoogte
204 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp