+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

XL Ballon, Penis

€ 2,45
XL Ballon, Penis
XL Ballon, Penis
€ 2,45
Bewaar voor later
Gegarandeerd een lach op je gezicht!
Voorraadstatus laden

44,5 x 74 cm - Folie ballon - Feestversiering - Vrijgezellenfeest versiering - XL Balloon, Penis

Waarom saaie en normale ballonnen, als je ook de XL Ballon Penis kan hebben? Deze ballonnen zorgen gegarandeerd voor een lach op iedereens gezicht tijdens elk feestje! Haal de unieke ballonnen nu!

 

Omschrijving

Iedereen wilt de XL Ballon, Penis op zijn/haar feest!

Ben je op zoek naar de ultieme manier om je volgende feestje een flinke dosis humor en ondeugendheid te geven? Zoek niet verder! Onze XL ballon, penis is hier om je feestje te laten knallen - letterlijk en figuurlijk! Met zijn indrukwekkende afmetingen van 44,5 x 74 cm is deze ballon allesbehalve bescheiden en hij staat garant voor lachen, gieren en brullen

De perfecte feestversiering!

De XL ballon penis maken elk feest gelegenheid leuker. De ondeugende, maar humoristische ballonen zijn een goede toevoeging in elke ruimte. De ballon zorgt absoluut voor veel lachende mensen en gespreksonderwerpen.

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat grootte ertoe doet, en dat geldt zeker voor deze XL ballon. Of je nu een vrijgezellenfeest of een ander feestje viert, deze ballon zal zeker de aandacht trekken en een flinke dosis hilariteit toevoegen aan de festiviteiten. De perfecte grootte voor feestelijke gelegenheden waar je mensen een lach op hun gezicht wil toveren.

Zelfs leuk als vrijgezellenfeest versiering!

Onze XL ballon, penis is geschikt voor volwassenen en voor een publiek met een goed gevoel voor humor. Het is een geweldige ijsbreker en zorgt voor een ontspannen en luchtige sfeer op een vrijgezellenfeest. Niemand zal in staat zijn om serieus te blijven in de aanwezigheid van deze hilarische ballon.

Kenmerken XL Ballon, Penis:

  • Grote ballonnen: De XL ballon penis hebben een grootte van 44,5 x 74 cm
  • Bijzonder: Hoevaak zie je een XL Balloon Penis op een feest gelegenheid
  • Afdruk: Naast dat de ballon een vorm heeft van een penis, zit er ook nog een afdruk van een lachend mannetje op.

Zoek je nog naar grappige decoratie of een fout cadeau voor een vriend(in), dan is de XL ballon penis een perfect cadeau! Bestel vandaag nog je XL ballon, penis en maak je feestje groots en grappig! Het zal zeker een blijvende indruk achterlaten en veel gelach opleveren. Haal de XL ballon nu bij MegaGadgets!

Meer informatie nodig? Lees dan hier de blog over de XL Ballon, Penis!

Specificaties
SKU
61/2658
EAN
4029811475438
Lengte
6 mm
Breedte
125 mm
Hoogte
170 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp