+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Glazen piemel rietjes

Special Price € 5,95 Regular Price € 9,95
Glazen piemel rietjes
Glazen piemel rietjes
Special Price € 5,95 Regular Price € 9,95
Bewaar voor later
Elke slok een grappige twist!
Voorraadstatus laden

Incl. schoonmaakborstel - 20 cm - 4 stuks - Herbruikbare rietjes - Vrijgezellenfeest cadeau - Penis rietje

Vier glazen rietjes in een speelse piemelvorm, compleet met schoonmaakborstel. Perfect voor vrijgezellenfeesten en als grappig, duurzaam cadeau.

Omschrijving

Een feestje in je glas met Glazen piemel rietjes

Voeg een ondeugende twist toe aan je volgende feestje met onze Glazen piemel rietjes! Deze set van vier herbruikbare glazen rietjes biedt een speelse knipoog naar volwassen humor en is perfect voor vrijgezellenfeesten, verjaardagsvieringen of elke gelegenheid die wel wat hilariteit kan gebruiken. Elk rietje is zorgvuldig vervaardigd uit helder glas, waardoor ze niet alleen grappig maar ook stijlvol zijn. Met een indrukwekkende lengte van 20 cm is elk rietje groot genoeg om gemakkelijk te gebruiken in zowel korte als hoge glazen. De bijgeleverde schoonmaakborstel zorgt ervoor dat je de rietjes snel en eenvoudig kunt reinigen voor hergebruik.

Ideaal voor elke party: Herbruikbare penis rietjes voor vrijgezellenfeesten

Deze Glazen piemel rietjes zijn de ultieme ijsbreker en gespreksstarter voor elk vrijgezellenfeest of themafeest. Naast hun grappige vorm zijn deze rietjes ook uiterst praktisch en milieuvriendelijk als herbruikbare optie. Ze zijn stevig en kunnen eenvoudig worden gereinigd met de meegeleverde borstel, wat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken zonder afval te genereren. Bovendien zijn ze volledig doorzichtig, wat ze een chique uitstraling geeft die op subtiele wijze contrasteert met hun speelse design. Een gegarandeerde hit bij gasten die wel van een grapje houden!

Milieuvriendelijke keuze: Herbruikbare glazen rietjes

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, bieden onze Glazen piemel rietjes een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpplastic. Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam glas, deze rietjes zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je gezondheid, aangezien ze geen schadelijke chemicaliën bevatten zoals BPA. De stevigheid en kwaliteit van het glas garanderen dat deze rietjes vele feestjes kunnen meegaan. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een groot feest, deze rietjes voegen een uniek element toe zonder in te leveren op milieubewustheid.

Kenmerken Glazen piemel rietjes

  • Materiaal: Duurzaam helder glas
  • Lengte: 20 cm
  • Aantal: 4 stuks per verpakking
  • Inclusief: Schoonmaakborstel voor eenvoudig onderhoud
  • Herbruikbaar: Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerprietjes
  • Perfect voor: Vrijgezellenfeesten, feestdagen en themafeesten

Meer informatie nodig? Lees dan hier de blog over de Glazen Piemel rietjes!

Specificaties
SKU
78/7601
EAN
4029811446353
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp