Verstelbare Kettlebell - 22 Kettlebells in 1 - Van 3.5 tot 18kg - Incl. Workouts - Incl. 6 Schijven - Adjustable Kettlebell

Waardering:
100% of 100
Special Price € 99,95 Regular Price € 119,95
Op voorraad

Op werkdagen vóór 22.00u besteld, morgen in huis!

Met de Verstelbare Kettlebell kun jij gemakkelijk thuis sporten zonder enorm veel ruimte te gebruiken of verschillende gewichten te hoeven kopen. Draai simpelweg aan de knop en sporten maar! Door het relatief kleine formaat van de bal en het formaat van de hendel fungeert deze ketelbell ook als dumbell.


• Sport gemakkelijk thuis of onderweg
• Bespaar ruimte met 1 kettlebell in plaats van 22
• Train tot maar liefst 18 kilo

Sport gemakkelijk vanuit huis met de Verstelbare Kettlebell! Omdat je de kettlebell kan verstellen in 22 verschillende gewichten hoef je niet meer allemaal verschillende losse gewichten te kopen, je hebt dus eigenlijk 22 verschillende Kettlebells in één. Dit bespaart niet alleen enorm veel ruimte, het scheelt je ook nog eens veel tijd en geld!

Het gewicht van de Kettlebell is heel eenvoudig aan te passen. Wanneer de kettlebell op het basisplatform staat kun jij draaien aan de knop, stel het gewicht af wat jij wil hebben en je bent klaar om te trainen.

De Kettlebell is één van de meest traditionele trainingsaccessoires. Het gewicht is enorm compact waardoor je het overal mee naartoe kan nemen en overal kan gebruiken voor een stevige work-out. Met maar één Kettlebell kan het hele lichaam worden getraind, de kettlebell versterkt namelijk de zwakkere spieren van het lichaam en versoepeld de spieren die het meest gespannen zijn. Met de kettlebell kun je niet alleen je kracht en uithoudingsvermogen trainen, ook je coördinatie en stabiliteit worden aan het werk gezet.

Bekende voorbeelden van oefeningen met de kettlebell zijn: Kettlebell squat, Deadlift, Kettlebell Swing en de Upright Row. Met de kettlebell kun je dus enorm veel verschillende oefeningen doen, of de sportscholen nu open zijn of niet, jij kunt met de Verstelbare Kettlebelt – 22 Kettlebelts in 1 lekker aan de slag!

Kenmerken ‘Verstelbare Kettlebell – 22 Kettlebels in 1 – 3.5 tot 18 Kilo:

Verstelbare kettlebellThuis Sporten
Tot 18 kilo
Materiaal: ijzer, ABS
Kleur: Zwart & Wit
Gewicht:  18 KG
Afmetingen: 23 x 27 x 34

Meer informatie
SKU04967
EAN8719481357672
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Verstelbare Kettlebell - 22 Kettlebells in 1 - Van 3.5 tot 18kg - Incl. Workouts - Incl. 6 Schijven - Adjustable Kettlebell
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.