+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Drones

Drones

Als jij op zoek bent naar een vette drone, dan ben je bij Megagadgets aan het goede adres. Wil jij graag beginnen met één van onze mini quadcopters of wil jij liever direct filmen, stunten of extreme hoogtes bereiken? Wij hebben voor ieder wat wils. Dus aarzel niet en leid jezelf nu op tot echte vliegenier met één van deze te gekke drones!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Drones

De coolste drones bij MegaGadgets

Je hebt er vast wel één gezien: een drone quadcopter met camera dat de buren bespiedt of ergens rondvliegt waar het niet mag zijn. En nu wil je er ook één. Dat is zeker te begrijpen. Drones zijn cool. Vliegen met een drone is leuk. Hier bij MegaGadgets zijn we natuurlijk altijd op de hoogte van de nieuwste rages en trends. Bij ons kan je een rc drone met camera kopen. Maar wat je ervoor terugkrijgt is meer dan speelgoed. Je krijgt er een geweldige ervaring voor terug. Heb je niet altijd met een radiografisch bestuurbare auto of vliegtuig willen spelen? Een rc drone gaat veel verder dan dat. Niet alleen kan je nietsvermoedende buren bespieden; je kan er ook gewoon de omgeving mee verkennen. The sky is the limit, zeggen ze. Of, je kunt de quadcopter drone uit het raam laten vliegen en kijken wie er voor je deur staat als je niet de handige HD IP Camera hebt. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je er een fortuin aan kwijt bent, of je moet de boetes meetellen die je ontvangt voor het illegaal bespioneren van de buurvrouw. Dat kan je natuurlijk beter niet doen. In ons assortiment hebben we naast de coole Opvouwbare Quadcopter met Camera JD-92 of de Pocket Drone met Camera, ook goedkope drones als instapmodel, zoals de Cheerson CX-10 Mini Drone, of de Cheerson CX-10c dat een mini camera heeft. Zoals je ziet, hebben wij voor ieder wat wils, dus waar wacht je op? Vergeet alleen straks niet ook regelmatig naar buiten te gaan om zelf wat zonlicht te pakken, jij stiekeme gluurder!

 

Cameradrones de nieuwste rage

Drones worden steeds goedkoper en betaalbaarder voor consumenten. Het aanbod van deze rc drones stijgt met de jaren en steeds meer hobbyisten besluiten om een drone aan te schaffen. Er zijn allerlei verschillende accessoires verkrijgbaar. Elk type drone is tegenwoordig verkrijgbaar met een camera. Daarnaast kunnen sommige camera drones met de hoogste kwaliteit filmen, uiteraard zijn deze wel duurder dan anderen.

Ontstaan van drones

De geschiedenis van drones lijkt misschien kort maar toch zijn er een aantal jaren verstreken voordat de drones in gebruik konden worden door burgers. Wat zijn drones? Kort samengevat zijn drones onbemande vliegtuigen, ook wel Unmanned Aerial Vehicles (UAV) genoemd in de volksmond. Drones worden vaak vanaf de grond bestuurd, soms vliegen ze echter een vooraf in geprogrammeerde route. Deze term is afkomstig van de militaire industrie en is vooral bestemd voor de militaire luchtvaart. Door het leger zijn de deze drones  ontwikkeld en uitgebracht voor commercieel gebruik. In 1848 werd in Oostenrijk de eerste poging gedaan om een onbemand vliegtuig de lucht in te sturen. Het waren vooral ballonnen voorzien van hete lucht en een tijdmechanisme, waardoor windsnelheid en windrichting berekend kan worden.  Dit was een eenvoudig model en voorganger van een drone. Naast een drone zijn er ook Hexacopters, quadcopter en octocopter.

Niet alle drones zijn even betaalbaar. Een drone quadcopter met camera is natuurlijk duurder dan een minidrone zonder camera. Onbemande vliegtuigen heb je in alle soorten en maten. Een quadcopter is een multicopter en een drone, en dit type drone heeft meestal vier armen en vier propellers. Hexa betekent in het Engels zes en deze drone heeft daarom ook 6 propellers. Ten opzichte van de quadcopter drone, is de hexacopter beter te bedienen en te handelen, maar in verhouding is dit type drone ook relatief duurder. Daarentegen betekent Octo in het Engels acht en is het een drone met acht propellers.

 

Quadcopter

MegaGadgets beschikt ook over de leukste en mooiste quadcopters. Maar wat is nou eigenlijk een quadcopter?

Wat is een quadcopter?

Een quadcopter of quadrocopter is een hefschroefvliegtuig met  vier propellers. Quadcopters hebben symmetrische bladen in tegenstelling tot gewone helikopters. 

Een quadcopter is opgebouwd uit een frame, vier propellers en vier motoren samen met een besturingseenheid die ervoor zorgt dat de quadcopter stabiel blijft zweven.

Ben jij helemaal fan van deze drones en wil je het overal naar meenemen en ermee kunnen vliegen? Dan zijn onze pocket drones perfect voor jou! Het is makkelijk mee te nemen, je kunt ze gewoon in je broekzak doen, en zijn ook handig voor beginners om te oefenen.  Kleine drones worden steeds populairder en met deze Pocket Drone steel jij overal de show. Dankzij de mooie vormen en matte afwerking heeft deze drone een stoer en strak design.

Koop je quadcopters drone bij MegaGadgets!

Zoek nergens anders meer voor je quadcopters of hexacopter, want deze drones hebben bijna allemaal een camera en worden geleverd met een HD camera. Zoek dus niet meer verder en bestel hier de goedkope en leuke quadcopters.