+31 180 750 440
86.8% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Steeneikhout Rookchips Nr2 - Intense Rookaroma - Grote Verpakking - 1,7 L - Rookchips BBQ

€ 9,95
Bewaar voor later
Laat je BBQ spreken met de diepe tonen van Steeneikhout Rookchips!
Voorraadstatus laden

Intense rookaroma Steeneikhout Rookchips Nr2 in een grote verpakking van 1,7 L. Perfect voor liefhebbers van rookchips BBQ die houden van rijke smaken.

Omschrijving

Ontketen intense smaken: Steeneikhout Rookchips Nr2

Breng je barbecue-ervaring naar een hoger niveau met de Steeneikhout Rookchips Nr2. Deze rookchips zijn zorgvuldig geselecteerd om een intens rookaroma te leveren dat je vlees, vis en groenten onweerstaanbaar maakt. Verpakt in een grote verpakking van 1,7 liter, heb je genoeg chips om keer op keer die authentieke rooksmaak te creëren. Of je nu een beginner bent of een ervaren grillmeester, deze rookchips zijn de perfecte toevoeging aan je BBQ-routine voor een gegarandeerd succesvolle en smaakvolle maaltijd.

Grote verpakking voor eindeloos rookplezier

Met de Steeneikhout Rookchips Nr2 hoef je niet zuinig te zijn. De royale verpakking van 1,7 liter biedt je voldoende rookchips om meerdere barbecuesessies te voorzien van die diepe, rijke rooksmaak waar iedereen van houdt. Deze rookchips zijn ideaal voor lange rooksessies en grote bijeenkomsten, waardoor je altijd klaar bent om indruk te maken op je gasten. Geniet van het gemak van een grote voorraad en de vrijheid om te experimenteren met verschillende rookintensiteiten.

Intense rookaroma's voor elke BBQ

Steeneikhout staat bekend om zijn vermogen om een krachtige en aangename rook te produceren. De Rookchips Nr2 zijn geen uitzondering en zijn speciaal ontworpen om je gerechten te doordringen met een intense rooksmaak. Deze rookchips zijn perfect voor het roken van allerlei soorten voedsel, van steaks tot kip, en van zalm tot groenten. Ze zijn eenvoudig te gebruiken in zowel traditionele als moderne rookapparatuur, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke BBQ-liefhebber.

Rookchips BBQ: essentieel voor de smaakmaker

De Steeneikhout Rookchips Nr2 zijn een essentiële toevoeging aan de arsenaal van elke BBQ-enthousiasteling. Deze rookchips zijn niet alleen geweldig voor het toevoegen van smaak aan je gerechten, maar ook voor het creëren van een sfeervolle rookervaring. Het gebruik van deze rookchips is eenvoudig: strooi ze direct over de kolen of gebruik ze in een rookbox voor gasbarbecues. Met deze rookchips ben je verzekerd van een consistente kwaliteit en een heerlijke rooksmaak bij elke maaltijd.

Specificaties
SKU
H2-01-1.7L
EAN
660042704818
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp