+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Over MegaGadgets

MegaGadgets, waar de magie van het geven nooit stopt!

Welkom bij MegaGadgets, jouw ultieme bestemming voor de meest innovatieve, leuke en verrassende gadgets en cadeaus! Bij MegaGadgets geloven we dat het leven draait om plezier, nieuwsgierigheid en het ontdekken van unieke ervaringen. Daarom streven we ernaar om je een brede selectie van geweldige producten aan te bieden die je zullen verbazen en inspireren.

De geschiedenis van MegaGadgets

MegaGadgets begon in 2004 met een winkel in Leiden en is in de loop der jaren uitgebreid tot een succesvolle webshop. Helaas is de locatie in Den Haag van MegaGadgets begin november 2022 volledig afgebrand. Dit terwijl MegaGadgets het laatste kwartaal moet knallen tijdens de feestdagen. Dit was voor het bedrijf een enorme klap. Na het incident met de brand is het bedrijf dan ook overgenomen door de Brada Groep. Wij zijn sinds 6 december dan ook de trotse eigenaren van de webshops www.megagadgets.nl en www.megagadgets.beDe nieuwe locatie van het MegaGadgets magazijn is nu verplaatst naar het Zijdepark in Ouderkerk aan den IJssel. Het hele jaar 2023 draaide om het wederopbouwen van MegaGadgets. Dit hebben wij met veel energie en plezier gedaan!

Gadgets laten bedrukken?

Megagadgets doet ook aan het bedrukken van gadgets. Wil je leuke relatiegeschenken met bedrukkingen aan uw klanten of medewerkers geven? Neem dan vroegtijdig contact op met marketing@megagadgets.nl en we gaan samen kijken of wij hier iets in kunnen betekenen!

Contact

Bij MegaGadgets staan we klaar om je te assisteren van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op klantenservice@megagadgets.nl. We zijn er om je te helpen!

Bedrijfsgegevens

MegaGadgets (Designed by Man B.V.)
Zijdepark 3
2935 LB Ouderkerk aan den IJssel
KvK: 83659986
BTW-nummer: NL862950028B01