+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Opblaasbare Rollator - Party Accessoires

€ 14,95
Opblaasbare Rollator - Party Accessoires
Opblaasbare Rollator - Party Accessoires
€ 14,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Ken jij iemand die binnenkort Sarah of Abraham ziet? Of wil je jouw carnavals outfit compleet maken? Dan is deze Opblaasbare Rollator iets voor jou! - Perfect voor carnaval - Leuk cadeau voor Abraham of Sarah - Eenvoudig op te blazen

Omschrijving

Zodra iemand een jaartje ouder wordt, is het natuurlijk hoog tijd voor een loophulpje. Daarom is het hartstikke attent als jij deze rollator als verjaardagscadeau geeft. Terwijl het cadeau wordt uitgepakt, zal het veel gekke en geschrokken blikken opleveren, maar iedereen zal erom lachen. Of iemand 30, 40 of 50 jaar wordt, ze zullen het idee hebben dat ze dit cadeau niet nodig hebben. Maar daar denk jij wel anders over. Zorg ervoor dat de jarige deze gift gaat gebruiken om alvast te oefenen voor later. Geef deze Opblaasbare Rollator met een knipoog aan de jarige en je hebt gegarandeerd een hoop lachers op jouw hand!

Gebruik deze grappige Opblaasbare Rollator voor een geweldig outfit voor carnaval!

Uiteraard kun je deze Opblaasbare Rollator ook gebruiken als aanvulling op jouw carnavalskostuum. Trek wat oude kleding aan van je grootouders, zet een veel te grote bril op, pak deze rollator vast en je outfit is compleet!

Kenmerken Opblaasbare Rollator:

Eenvoudig op te blazen
Grappig cadeau voor Abraham/Sarah
Carnaval gadget
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 320 gram
Afmetingen: 40 x 50 x 85 cm

Specificaties
SKU
91/4155
EAN
8719481353087
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm