Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage - Massagekussen

Waardering:
100% of 100
Special Price € 22,95 Regular Price € 49,95
Niet op voorraad

Dit Nekmassage apparaat heeft 2 draaiknoppen met ieder 8 drukpunten die je op je nek, rug, schouders en dijbenen kunt gebruiken. Je kunt kiezen tussen 4 verschillende standen: 3 massagestanden en een roulerende shuffle stand. Je kunt instellen welke kanten de knoppen op draaien en daarnaast heb je ook een warmtestand. Door de hoge kwaliteit van het kunstleder gaat de nekmassage erg lang mee en voelt lekker aan.


• 4 verschillende massagestanden voor drukpunt shiatsu massage
• Met infrarood lamp
• Roulatie richting aan te passen

 

Het Nekmassage Apparaat is een massagekussen voor het masseren van de nek, rug, schouders en dijbenen. Het simuleert de spieren door middel van de knedende, drukkende bewegingen die bij een echte Shiatsu massage horen. Dit soort drukpunt massage stimuleert tevens de doorbloeding van de spieren.

Met het Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage kun je zelf bepalen hoe intens je gemasseerd wordt. Zo beschikt hij over verschillende programma’s en standen waarin hij gebruik maakt van shiatsumassagetechnieken, vibratiemassage en/of warmte. Dit is gemakkelijk te bedienen met het bedieningspaneel op de linker zijde van het massage apparaat. Het zachte kussen omhulsel is makkelijk schoon te maken zodat het altijd hygiënisch zal blijven.

Met de Shiatsu Massage bereik je ook moeilijke plekken zoals het gebied tussen je nek en schouders. Dat komt omdat het massage apparaat super flexibel is.

 
Let er wel op dat de warmte van de infrarood warmtelamp niet tot nauwelijks voelbaar is op de huid. De lichtstralen van de infrarood lamp dringen namelijk diep door in de huid. Hierdoor bevorderd de bloedsomloop. Hiermee wordt de stofwisseling gestimuleerd en worden de afvalstoffen sneller verwijderd uit het lichaam. De infrarood warmtelamp zal ook een positief effect hebben bij spierpijn en zal de doorbloeding van de spieren ook verbeteren waardoor spierpijn sneller hersteld.
 

Kenmerken Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage: Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage | MegaGadgets

4 verschillende massage standen
Warme en koude massage door infrarood
Roulatie richting aan te passen
Shiatsu drukpunt massage
Ontspanningsmassage
Massage apparaat nek
Materiaal: kunstleer
Kleur: zwart
Gewicht:  1200 gram
Afmetingen:40 x 20 x 17.5 cm

 
 
Meer informatie
SKU04820
EAN8719481356552
BOLFBFBB
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage - Massagekussen
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.