Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage

€ 29,95
Op voorraad

Op werkdagen vóór 22.00u besteld, morgen in huis!

Het Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage helpt jou om heerlijk te ontspannen. Gebruik het thuis of neem het mee naar kantoor om te genieten van een shiatsu drukpuntmassage. Het helpt je te relaxen en stimuleert ook de doorbloeding van de spieren.


• Helpt je ontspannen
• Infrarood warmte element
• Verschillende massage standen en sterktes

Het Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage is een massage apparaat voor het masseren van de nek, rug, schouders en dijbenen. Het simuleert de spieren door middel van de knedende, drukkende bewegingen die bij een echte Shiatsu massage horen. Dit stimuleert tevens de doorbloeding van de spieren.

Met het Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage bereik je ook moeilijke plekken zoals het gebied tussen je nek en schouders. Dat komt omdat het massage apparaat super flexibel is.

Met het Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage kun je zelf bepalen hoe intens je gemasseerd wordt. Zo beschikt hij over verschillende programma’s en standen waarin hij gebruik maakt van shiatsumassagetechnieken, vibratiemassage en/of warmte. Dit is gemakkelijk te bedienen met het bedieningspaneel op de linker zijde van het massage apparaat. Het zachte kussen omhulsel is makkelijk schoon te maken zodat het altijd hygiënisch zal blijven.

Kenmerken Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage: Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage | MegaGadgets

Shiatsu drukpunt massage
Ontspanningsmassage
Massage apparaat nek
Shiatsu therapie
Materiaal: kunstleer
Kleur: zwart
Gewicht:  1200 gram
Afmetingen:40 x 20 x 17.5 cm

Meer informatie
SKU04820
EAN8719481356552
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Nekmassage Apparaat – Shiatsu Massage
Jouw waardering

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.