+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Led Frisbee Origineel

€ 9,95
Led Frisbee Origineel
Led Frisbee Origineel
€ 9,95
Bewaar voor later
Waardering:
100% of 100
Op voorraad

Doe de LED–verlichting aan en speel een potje frisbee. Het ziet er erg spectaculair uit in het donker! Met of zonder licht te gebruiken. - Frisbee met een LED-verlichting in 7 verschillende kleuren en snelheden - Incl. batterijen - Diameter: 25 cm

Omschrijving

LED Frisbee - een frisbee met LED verlichting net even anders als die van andere

Hoe leuk zal het zijn om te frisbeeën in het donker? Nou wij weten het al… Heeeel Leuk. De Led Frisbee is namelijk een frisbee die net even anders is dan alle andere frisbees. Deze Frisbee beschikt namelijk over Led kleurenverlichting waardoor je nu ook ’s nachts of in de schemering helemaal los kan gaan met jouw frisbee skills. Vooral als het lekker weer is of op vakantie, dan kan je in de avond doorgenieten door een gezellig potje frisbee. Want nu kan je de frisbee namelijk ook in het donker zien. Het ledlampje heeft 7 verschillende kleuren en verandert telkens van kleur in een ander ritme. De lampjes veranderen langzaam en gaan steeds sneller. 

Kenmerken Led Frisbee:

Buitenspel
7 verschillende led kleuren
Materiaal: plastic
Incl. 2 lithium coin-cell battery
Diameter: 25cm

Klantenreviews
 1. Overall
  100%

  Door R. Regeer

  Op

  rvregeer@casema.nl
  Superleuk ding. Het moet wel echt donker zijn. Onze was na vijf minuten gebarsten, maar we hebben direct gratis een nueuwe gekregen. Prima service!
 2. Overall
  100%

  Door jasper

  Op

  jaspr87@hotmail.com
  Net deze disc ontvangen.
  Voor de ultimaters die naar deze disc kijken:

  Hij weegt 138 gram en is 25 cm in diameter vergeleken bij de 175 g, 27 cm discraft. De bovenkant heeft vrijwel dezelfde vorm, met de bekende ribbels. Het plastic is vrij dun en er zit in het midden een geval met het LED je waaruit 7 glasvezelkabeltjes naar de buitenkant lopen. Zal niet zo goed vliegen als een standaard disc maar dat is te verwachten natuurlijk.

  Bij mijn eerste worp kwam de LED constructie toevallig in volle vaart tegen een spijker aan. Moest het even weer terugdraaien maar werkt verder weer wel, duurzamer dan ik had verwacht.
 3. Overall
  100%

  Door Naam

  Op

  E-mailadres
  dit is geniaal
Specificaties
SKU
02295
EAN
8718182070798
Lengte
3
Breedte
2
Hoogte
25