+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Jerrycan houder 10L

Vanaf € 34,95
De Jerrycan houder 10L: omdat morsen niet grappig is, maar onze quotes wel.
Voorraadstatus laden

Groen en zwart - Voor 10L model - Jerrycan frame - Houder voor Jerrycan

De Jerrycan Houder 10L is een robuust accessoire dat is ontworpen voor het veilig en handig dragen van een 10-liter Jerrycan. Deze houder is beschikbaar in zowel groen als zwart, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste bij je voorkeur past. Het biedt duurzaamheid en stabiliteit voor avonturiers, off-roaders en noodsituaties. Met een stevige handgreep en eenvoudige installatie is de Jerrycan Houder 10L een handige metgezel voor buitenactiviteiten en reizen.

Omschrijving

Jerrycan Houder 10L, de ideale outdoor oplossing

De Jerrycan houder 10L, verkrijgbaar in groen en zwart, is een essentieel accessoire voor outdoor avonturiers, off-roaders en iedereen die goed voorbereid wil zijn. Deze stevige houder is ontworpen om de veelgebruikte 10-liter Jerrycan veilig en stabiel te dragen. In combinatie met het Jerrycan frame wordt dit duo een onverslaanbare oplossing voor veilig vervoer van vloeistoffen en benodigdheden tijdens je avonturen.

Duurzaam en veilig

De Jerrycan houder 10L is gemaakt van hoogwaardig metaal en voorzien van een beschermende poedercoating. Hierdoor is hij bestand tegen ruwe omstandigheden en voorkomt hij beschadigingen en lekkages. De houder klemt de Jerrycan stevig vast, waardoor morsen en wiebelen wordt voorkomen.

Gemakkelijk vervoer

Met een stevige handgreep aan de bovenkant is de Jerrycan houder 10L eenvoudig te dragen, zelfs wanneer hij vol is. Hiermee breng je water, brandstof of andere benodigdheden moeiteloos van punt A naar B.

Compatibiliteit met jerrycan frame

Het Jerrycan frame biedt extra stabiliteit en veelzijdigheid. Het fungeert als basis waarop de houder wordt bevestigd, zodat je de Jerrycan stevig aan bijna elk voertuig kunt bevestigen. Het ruimtebesparende ontwerp laat voldoende ruimte over voor andere benodigdheden.

Eenvoudige installatie en verwijdering

Het Jerrycan frame is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde gereedschappen. Je kunt het snel bevestigen wanneer nodig en verwijderen wanneer niet in gebruik.

Met de Jerrycan houder 10L en het Jerrycan frame ben je klaar voor elk avontuur. Upgrade vandaag nog je uitrusting voor een probleemloze en avontuurlijke ervaring.

 
 
Specificaties
SKU
399035 & 399035Z
EAN
0
Type ongediertebestrijding
Afweermiddel
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp