Gezichtsreiniger Apparaat – Gezichtsmassage

Waardering:
100% of 100
€ 7,95 € 14,95
Niet op voorraad

Breng je dagelijkse gezichtsroutine naar een hoger level met het Gezichtsreiniger Apparaat – Gezichtsmassage! Voorzien van 8 standen en siliconen gezichtsreinigingsborstels, is deze 20x zo hygiënisch als nylon borstels.
• Hypo allergeen
• Waterdicht
• Siliconen

Een goede gezichtsroutine is van belang om je huid stralend en jong te houden. Een effectieve reiniging opent de poriën zodat vuil eruit kan en verzorgingsproducten makkelijker de huid intrekken.

Met het Gezichtsreiniger Apparaat – Gezichtsmassage breng jij je dagelijkse routine naar een ander level. De trillende  borstels maken het mogelijk om je gezicht te reinigen tot een veel diepere laag dan normale gezichtsborstel. De elektronische gezichtsreiniger is voorzien van siliconen borsteltjes. Deze zijn hypoallergeen en houden geen vuil vast, dit maakt hem geschikt voor alle huidtypes. Deze borsteltjes maken de elektronische gezichtsreiniger 20x zo hygiënisch als een nylon borstel!

Doordat de gezichtsreinigingsborstels van siliconen gemaakt zijn, hoef je de borstels ook niet te vervangen, want deze zijn super makkelijk te reinigen 

Het Gezichtsreiniger Apparaat – Gezichtsmassage heeft 8 trilstanden, zo kun je jouw borstel personaliseren naar de behoeftes van je gezicht. Het mooie van dit is, dat je maar een minuut of 2 nodig per dag nodig hebt om jezelf een stralende huid te geven. De gezichtsborstel heeft een timer van 2 minuten met periodes van 30 seconden en geeft aan wanneer je door kunt gaan naar het volgende gezichtsdeel, zo weet je altijd hoelang je moet reinigen.

Dus waar wacht je eigenlijk op?

Gezichtsreiniger Apparaat - Gezichtsmassage voor de optimale reiniging

Kenmerken Gezichtsreiniger Apparaat – Gezichtsmassage: 

Hypo allergeen
Diepe reiniging
8 Standen
Sonische Impulsen
Helpt tegen onzuiverheden
LED indicatie lampje
Ingebouwde 2 minuten timer
Hygiënisch
Waterdicht
Strakkere stralende huid
Materiaal: Siliconen
Kleur: Blauw
Gewicht: 73g
Afmetingen: 7.5 cm x 2cm x 8cm
Inclusief: USB kabel om op te laden

Meer informatie
SKU04782
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Gezichtsreiniger Apparaat – Gezichtsmassage
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die dit leuk vonden, waren hier ook in geïnteresseerd:

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.